peThe Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Na jedné americké stránce jsem si chtěl objednat PS3, četl jsem, že narozdíl od X360 není omezováno regiony, ale u popisu výrobku jsem se dočetl, že prý: "US/Canada-compatible only", tak jsem se chtěl zeptat, jak to tedy je, a jestli mi vůbec v Evropě pojede. Vím, že takových otázek je tu spousta, ale celkem mě to zarazilo, tak předem děkuji za odpověď. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Myslim ze vsechny hry jsou region free, ale narazit by jsi mohl u blu-ray filmu ktere jsou locknuty na region takze by ti sli spustit pouze filmy z USA/Kanady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Konzole pojede, ale samozřejmě bude chtít adaptér pro připojení na síť. PS3 hry půjdou bez problémů, nejsou omezeny regiony. Ale pokud by sis chtěl pustit nějaký film, omezení pocítíš, ty totiž region mají a tvoje konzole nevezme filmy z evropského regionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peThe Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 OK, to by neměl být problém, protože jako správný Čech filmy nekupuji, ale stahuji :) a koupit nové trafo by pro mě takový problém být neměl. Děkuji moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Trafo není potřeba... viz. http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Power_Supply Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.