sinistracz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Ja osobně bych do PLAZMY nešel ono ta spotřeba je cca 2 - 3 x co u LED LCD a když si člověk připlatí za kvalitní LED s dobrou odezvou a obnovovací frekrencí tak si myslím že klidne i na FIFU třeba ja osobně mám Philips 32 palcu LED FULL HD s 2 ms 100 Hz a FULLkem a nemohu si jí vynachvalit co se tyče spotřeby (70 watt - plazmy mívají kolem 150 - 170 watt)/ obrazu (cistý , jasný , barevny)/ zvuku (40 watt virtual surround) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 A jaký je váš názor na 3D TV? Mám doma 42" Plazmu od Samsungu, asi 3 roky starou a hodně přemýšlím na Samsung LE40C750 3D. Neměl jsem v okolí nikde možnost vyzkoušet jak vypadají na 3D TV hry. Všude pouští jen ukázky z 3D animovaných filmů. Když ale někde čtu reakce lidí co mají 3D tak je to jen samá chvála, prý to vypadá bombasticky a vždy 3D tv doporučuji. Tak jsem se chtěl zeptat na Vaše zkušenosti. Mám doma Killzone 3 a opravdu hodně, mě to láka si zahrát ve 3D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Tak jestli na to mas prachy tak proc ne, ja si vystacim se svym 2D 40 samsungem, ale kdybych ty prachy navic mel (a nepotreboval bych je na neco jineho) tak si ji taky koupim.... Je to proste takovej "az zbytecnej" nadstandard :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 tak ja mam crt 45 cm cca :lol: a taky to staci jinak budu kupovat nejakou 24 nebo 26 lcd televizi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 ja si pred rokem koupil 107cm fullHD lcd od LG a jsem maximalne spokojeny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.