Wind Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ---Předem říkám, ušetřete se demen-tních poznámek tipu že to nemá co dělat na fóru o konzolích,ale za poslední dobu jsem se přesvědčil že to neni z daleka ten nejhorší topic--- Zdravim, chtěl bych si koupit nějakou pěknou mikinu :D ale ať hledám jak hledám buďto sou hnusný a nebo je někdo ze známých má. Pokud znáte nějakou pěknou s kapucí bez zipu hoďte sem odkaz, na značce mi ani tak nezáleží hlavně aby vypadala dobře.A s cenou bych se chtěl vejít do 1600,-. :-) Tady je takovej malej příklad jak si představuju hezkou mikinu já :D http://img714.imageshack.us/img714/8993/snmekobrazovky20110327v.png Z e-shopu Lacoste by se dala objednat asi za 1500,- jenže nezasílají do Evropy,a koupit jí tady v ČR by bylo kurevsky nevýhodný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ta mikina co dávaš jako příklad se mi taky libí ,co zkusit ebay ? (možná kopie..) nebo aukro (taky kopie...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Na aukru už nic Lacoste kupovat nebudu a s Ebay se nechci nijak **** :D Chci prostě normální Eshop kde objednám na dobírku a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.