Wind Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 ---Předem říkám, ušetřete se demen-tních poznámek tipu že to nemá co dělat na fóru o konzolích,ale za poslední dobu jsem se přesvědčil že to neni z daleka ten nejhorší topic--- Zdravim, chtěl bych si koupit nějakou pěknou mikinu :D ale ať hledám jak hledám buďto sou hnusný a nebo je někdo ze známých má. Pokud znáte nějakou pěknou s kapucí bez zipu hoďte sem odkaz, na značce mi ani tak nezáleží hlavně aby vypadala dobře.A s cenou bych se chtěl vejít do 1600,-. :-) Tady je takovej malej příklad jak si představuju hezkou mikinu já :D http://img714.imageshack.us/img714/8993/snmekobrazovky20110327v.png Z e-shopu Lacoste by se dala objednat asi za 1500,- jenže nezasílají do Evropy,a koupit jí tady v ČR by bylo kurevsky nevýhodný :D Citovat
DyTik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Ta mikina co dávaš jako příklad se mi taky libí ,co zkusit ebay ? (možná kopie..) nebo aukro (taky kopie...) Citovat
Wind Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Na aukru už nic Lacoste kupovat nebudu a s Ebay se nechci nijak **** :D Chci prostě normální Eshop kde objednám na dobírku a je to :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.