Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Návod na převod PS2 her do USB.

1) Najdeme si program ,,USBExtreme'' *Ke stažení níže*, který spustíme

2) U ,,CD/DVD Rom Drive'' označíme mechaniku v které máme hru (Jestliže máte hru staženou a ve formátu iso, bin atd.. tak použijte DaemonTools)

3) U ,,Media Type'' zvolíme formát hry buď CD (do 700mb) nebo DVD (nad 700mb)

4) U ,,Hard Drive'' označíme kam má být výsledek uložen.

5) U ,,Game Name'' napíšete jak se má hrat jmenovat.

6) Pokud je nastaveno klikneme na ,,Start'' a poté vyskočí okno a dáme ,,Ano''

7) Program poté začne vytvářet svůj specifický soubor pro spuštění hry z USB.

8) Po dokončení dáme ,,OK''

9) Najdeme soubory, které se vytvořily pomocí programu USBExtreme (standart: C/)

10) Označíme si vytvořené soubory a vložíme na USB Flashku, doporučuji naformátovat USB v USBExtreme

Spouštění USB her:

1) Zapneme konzoli (Playstation 2) a v hlavní menu najdeme program ,,USBAdvance'' *Ke stažení níže* který spustíme

2) Po načtení programu se spustí menu

3) Na levé straně bychom měly vidět název hry a na pravé straně pak dáme start hry.

Sám doporučuji tento návod je jednoduší než ten první a instalace Usbadvance.elf je podobná jako v 1. návodu u OPL.elf.

Ke stažení:

USBExtreme: http://www.uloz.to/8451372/usbextreme-exe

USB Advance: http://www.uloz.to/8451493/usb-advance-elf

by Chico

• 2 months later...
Odesláno

Ne všechny hry s USB Advance fungujou (dají se dohledat na netu seznamy vyzkoušenejch her, který fungujou). Ale že by nešla z těch pěti žádná, to se mi nezdá. Někde bude chyba, ale chtělo by to abys to víc rozepsal, takhle z toho víme jen že to nejde. Aspoň napiš jaký hry to byly a jak si postupoval (jaký programy si použil, jakej flashdisk, jestli si ho měl naformátovanej správně, jestli byly hry defragmentovaný). Pak se snad dostaneme dál.

Odesláno

http://opl.psx-scene.com/8/usb_install.html

Tyhle návody sou sice pro OPL, ale ty poslední dva odstavce se hodí i pro USB Advance - sou tam jednak programy na přípravu her pro nahrání na flashdisk (můžete zkusit usb util nebo usb insane místo usb extreme, třeba to pomůže) a pak se tam ještě píše o tom jak je potřeba mít ty hry na flashdisku defragmentovaný, jinak se můžou sekat a tak. Já sice přes usb nehraju, ale pokusim se pomoct.

• 1 month later...
  • 1 year later...
Odesláno

Ahoj,prosím musim převést hru v tom USBExtreme i když je ve formátu iso a sfv.Nějak mi to nejede,když se to pokouším spustit přes uLanuchELF dám složku mass:/ a tam mám tyto 2 soubory co mám na flešce s koncofkami iso a sfv a když na ně kliknu tak to jen napíše this file isnt an elf.Už nevím co stím spoušel jsem to spustit i přes open ps2 loader a tam naskočí jen nějaký nastvovací menu ale tam vubec nevím jak to spustit.Dík za rady

• 4 months later...
Odesláno

Ahoj! Teda to by mě zajímalo, protože můj PS2 už evidentně dodělává, ostatně má na to věk i nárok - stovky společně odehraných hodin. Laser už asi nemůže, hry které jsem dřív běžně hrál už mi nyní nejdou načíst, dělá to takovej divnej zvuk a nashle! Některé hry jsem znovu vypálil a pomohlo to tak 50:50. Připojení HDD by mi pomohlo, ale podle toho, co jsem si o tom zjišťoval musíš mít speciální SONY konektor, jelikož když sundám zadní kryt, je tam takový plochý konektor a nikdy jsem žádnej takovej kabel ani neviděl a že mám kabelů hromadu!

• 1 year later...
Odesláno (upraveno)

čaute mám ext. harddisk 120GB naformátoval som ho cez USBExtrebe, potom som na neho dal crasha.. to išlo v pohode tak som si stiahol dalšie hry mafiu, godfather a burnout.. a ked tam dám tým istým sposobom tieto hry tak ani jedna z nich nejde všetko sa zapne ako má vyberiem si hru začne sa to načítavať ale ostane iba čierna obrazovka... neviete mi prosím poradit ako vyriešiť tento problém? rozmýšlal som v prečo to može byť.. a zistil som že crash má pod 1GB tak usb extreme z neho urobí len jeden súbor.. ale tie dalšie hry majú viac tak sa z nich urobí viac napríklad 2 alebo 3 súbory maximálne po 1GB.. tak či nemože byt nejaký problém s tým že je tá hra tak rozdelená neviete či sa to dá dat do toho formátu aký je treba v nejakom inom programe? by som skúsil či to robí tiež viac malých súborov alebo jeden velký

Upraveno uživatelem špekulant
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu