Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

L.a.noire

Recommended Posts

• Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zavidim, nevim jak to klapne s dnesnim naskladnenim u Alzy, jenze se k tomu stejne nedostanu driv jak v patek a mozna budu svedomity a necham si to az po skole....takze to asi mesic odlozim, jestli toho budu schopny a dam si to za odmenu, to budou muka :(

Jinak naMetacriticu skore 92 na zaklade 24 recenzi....to je skvele, ale cekal jsem trochu vic...treba na takovy Portal 2 to nestaci...

Myslíš že to u Alzy bude už dneska, všude jinde mají datum až tento pátek 20.5.

Odesláno

No pánové nevím tedy kde je problém, ale já mám hru nainstalovanou na HDD a s problémem s dokreslováním textur, jsem se za nějakých cca 7-8 hodin hraní setkal jen jednou, když se v jedné animaci později dokreslil billboard, ale jinak nikdy. A co se týče nějakých bugů, změn barev, textur, chození po stěnách atd jak tady někdo psal nebo jak se uvádí v tom článku, to se mi taky nikdy nestalo.

Já mám vůbec asi štěstí na bugy, často čtu o nějakých hrách obrovskou kritiku, že je ta hra extrémně zabugovaná, lidi na to nadávájí, tak se toho celkem děsím, pak tu hru sám začnu hrát a nesetkám se třeba s ani jedním bugem nebo když už ano, tak jednou maximálně dvěma nějakými prkotinami za celou hru, které tu hru absolutně nijak negativně neovlivní. (mohl bych jmenovat x her, kde se mi to stalo, namátkou třeba Gothic 3, Red dead r. atd ) Tak mám teda asi velké štěstí nebo nějakou zázračnou konzoli a zázračné PC :D

Odesláno
Myslíš že to u Alzy bude už dneska, všude jinde mají datum až tento pátek 20.5.

No maj tam 17.5. a to to furt aktualizujou, ale dnes se jim to nezmenilo na skladem, ale ted uz je to vlastne jedno, stejne na to minimalne do patka nesmim sahnout a i pak to jen vyzkousim (jestli to dokazu)

No pánové nevím tedy kde je problém, ale já mám hru nainstalovanou na HDD a s problémem s dokreslováním textur, jsem se za nějakých cca 7-8 hodin hraní setkal jen jednou, když se v jedné animaci později dokreslil billboard, ale jinak nikdy. A co se týče nějakých bugů, změn barev, textur, chození po stěnách atd jak tady někdo psal nebo jak se uvádí v tom článku, to se mi taky nikdy nestalo.

Já mám vůbec asi štěstí na bugy, často čtu o nějakých hrách obrovskou kritiku, že je ta hra extrémně zabugovaná, lidi na to nadávájí, tak se toho celkem děsím, pak tu hru sám začnu hrát a nesetkám se třeba s ani jedním bugem nebo když už ano, tak jednou maximálně dvěma nějakými prkotinami za celou hru, které tu hru absolutně nijak negativně neovlivní. (mohl bych jmenovat x her, kde se mi to stalo, namátkou třeba Gothic 3, Red dead r. atd ) Tak mám teda asi velké štěstí nebo nějakou zázračnou konzoli a zázračné PC :D

No tak zrovna v lonskem RDR se to fakt jen hemzilo unikatnimi bugy, taky jsem tam nejaky mel, ikdyz minimalne, ale treba takovy extrem jako kojot s mexickym prizvukem co vam pomaha dobit pevnost, to me vazne nepotkalo :)

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych pomoc s případem s názvem "A Walk in Elysian Fields"(2. případ v Arson desk s ohořelýma mrtvolema, které vypadají jako se by se modlily). Zasekl jsem se na místě činu, nedaří se mi najít všechna vodítka a kvůli tomu nemůžu postoupit dál. Mohl by mi někdo napsat, kde se zhruba nachází všechna vodítka související s případem? Našel jsem tu ohořelou rodinku, kousek od nich fotku a venku tu blbost od InstaHeatu.

Odesláno
Zdravím, potřeboval bych pomoc s případem s názvem "A Walk in Elysian Fields"(2. případ v Arson desk s ohořelýma mrtvolema, které vypadají jako se by se modlily). Zasekl jsem se na místě činu, nedaří se mi najít všechna vodítka a kvůli tomu nemůžu postoupit dál. Mohl by mi někdo napsat, kde se zhruba nachází všechna vodítka související s případem? Našel jsem tu ohořelou rodinku, kousek od nich fotku a venku tu blbost od InstaHeatu.

pak je tam kousek od souseda v rohu jeho zahrady strom a pod nim jsou vykourene cigarety a stopy

Odesláno

Tak jsem to dohrál poslední 4 případy nejsou ani případy....řeší se tam hlouběji to s domy(kdo je u ARSON vi)

a je to pak jen hloupy strileni (3 otazky za 4 pripady coze?!...) sbiram tam duakzy jak deb.il a ani je nevyuziju :D

Konec zklamal,na to jak umím anglicky jsem to vůbec nepochopil...

Snad bude Noire 2 ,protože tahle hra je neskutečná a zaslouží si to další :)

*spoiler*Cole umřel na konci,:/ zbožnoval jsem jeho postavu/charakter http://img217.imageshack.us/img217/7457/fotografie1005.jpg *spoiler*

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu