jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ze s tim dokreslovanim mas problem ocividne jen ty ze me se sem tam spatne dokresli koruna stromu tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Prvni objevene chyby v L.A. Noire http://www.dualshocknexus.com/2011/05/first-la-noire-glitches.html Snad to nedopadne jak super zabugovane RDR, kdy se clovek potkal s nejednym podivnym vyjevem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zavidim, nevim jak to klapne s dnesnim naskladnenim u Alzy, jenze se k tomu stejne nedostanu driv jak v patek a mozna budu svedomity a necham si to az po skole....takze to asi mesic odlozim, jestli toho budu schopny a dam si to za odmenu, to budou muka :(Jinak naMetacriticu skore 92 na zaklade 24 recenzi....to je skvele, ale cekal jsem trochu vic...treba na takovy Portal 2 to nestaci... Myslíš že to u Alzy bude už dneska, všude jinde mají datum až tento pátek 20.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No pánové nevím tedy kde je problém, ale já mám hru nainstalovanou na HDD a s problémem s dokreslováním textur, jsem se za nějakých cca 7-8 hodin hraní setkal jen jednou, když se v jedné animaci později dokreslil billboard, ale jinak nikdy. A co se týče nějakých bugů, změn barev, textur, chození po stěnách atd jak tady někdo psal nebo jak se uvádí v tom článku, to se mi taky nikdy nestalo. Já mám vůbec asi štěstí na bugy, často čtu o nějakých hrách obrovskou kritiku, že je ta hra extrémně zabugovaná, lidi na to nadávájí, tak se toho celkem děsím, pak tu hru sám začnu hrát a nesetkám se třeba s ani jedním bugem nebo když už ano, tak jednou maximálně dvěma nějakými prkotinami za celou hru, které tu hru absolutně nijak negativně neovlivní. (mohl bych jmenovat x her, kde se mi to stalo, namátkou třeba Gothic 3, Red dead r. atd ) Tak mám teda asi velké štěstí nebo nějakou zázračnou konzoli a zázračné PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Myslíš že to u Alzy bude už dneska, všude jinde mají datum až tento pátek 20.5. No maj tam 17.5. a to to furt aktualizujou, ale dnes se jim to nezmenilo na skladem, ale ted uz je to vlastne jedno, stejne na to minimalne do patka nesmim sahnout a i pak to jen vyzkousim (jestli to dokazu) No pánové nevím tedy kde je problém, ale já mám hru nainstalovanou na HDD a s problémem s dokreslováním textur, jsem se za nějakých cca 7-8 hodin hraní setkal jen jednou, když se v jedné animaci později dokreslil billboard, ale jinak nikdy. A co se týče nějakých bugů, změn barev, textur, chození po stěnách atd jak tady někdo psal nebo jak se uvádí v tom článku, to se mi taky nikdy nestalo.Já mám vůbec asi štěstí na bugy, často čtu o nějakých hrách obrovskou kritiku, že je ta hra extrémně zabugovaná, lidi na to nadávájí, tak se toho celkem děsím, pak tu hru sám začnu hrát a nesetkám se třeba s ani jedním bugem nebo když už ano, tak jednou maximálně dvěma nějakými prkotinami za celou hru, které tu hru absolutně nijak negativně neovlivní. (mohl bych jmenovat x her, kde se mi to stalo, namátkou třeba Gothic 3, Red dead r. atd ) Tak mám teda asi velké štěstí nebo nějakou zázračnou konzoli a zázračné PC :D No tak zrovna v lonskem RDR se to fakt jen hemzilo unikatnimi bugy, taky jsem tam nejaky mel, ikdyz minimalne, ale treba takovy extrem jako kojot s mexickym prizvukem co vam pomaha dobit pevnost, to me vazne nepotkalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Molda jsem an tom stejně neviděl jsem ani jeden bug v RDR,noire ani gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 můžu se zeptat co obsahuje druhé DVD ? a jestli se to da spustit jen s prvnim DVD.. dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ne musis tam dat to druhe...je to prsote jedna hra rozdelena na 3 disky...kdyz to chce dvd 2 musis tam dat 2 spustit to jde jednim ale po pripadu 7 to chce 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Takzo odpoved zni ano, lze to spustit jen s prvnim DVD, ale na dohrani potrebujes vsechny tri :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komediant Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravím, potřeboval bych pomoc s případem s názvem "A Walk in Elysian Fields"(2. případ v Arson desk s ohořelýma mrtvolema, které vypadají jako se by se modlily). Zasekl jsem se na místě činu, nedaří se mi najít všechna vodítka a kvůli tomu nemůžu postoupit dál. Mohl by mi někdo napsat, kde se zhruba nachází všechna vodítka související s případem? Našel jsem tu ohořelou rodinku, kousek od nich fotku a venku tu blbost od InstaHeatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravím, potřeboval bych pomoc s případem s názvem "A Walk in Elysian Fields"(2. případ v Arson desk s ohořelýma mrtvolema, které vypadají jako se by se modlily). Zasekl jsem se na místě činu, nedaří se mi najít všechna vodítka a kvůli tomu nemůžu postoupit dál. Mohl by mi někdo napsat, kde se zhruba nachází všechna vodítka související s případem? Našel jsem tu ohořelou rodinku, kousek od nich fotku a venku tu blbost od InstaHeatu. pak je tam kousek od souseda v rohu jeho zahrady strom a pod nim jsou vykourene cigarety a stopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komediant Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 pak je tam kousek od souseda v rohu jeho zahrady strom a pod nim jsou vykourene cigarety a stopy Díky moc za tip. Večer zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak jsem to dohrál poslední 4 případy nejsou ani případy....řeší se tam hlouběji to s domy(kdo je u ARSON vi) a je to pak jen hloupy strileni (3 otazky za 4 pripady coze?!...) sbiram tam duakzy jak deb.il a ani je nevyuziju :D Konec zklamal,na to jak umím anglicky jsem to vůbec nepochopil... Snad bude Noire 2 ,protože tahle hra je neskutečná a zaslouží si to další :) *spoiler*Cole umřel na konci,:/ zbožnoval jsem jeho postavu/charakter http://img217.imageshack.us/img217/7457/fotografie1005.jpg *spoiler* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer1990 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 chlapi za jakých okolností při výslechu daváte doubt nebo lying začínám s tím mít problémy asi nemám čuch na lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 LA NOIRE sa dnes objavil v ABGX360 http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=noire SSv2 uz mam opatchovane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Doubt-Odpověd ti nestačí a chceš něco víc Lie-Víš že lže a máš an to důkaz je to o to jak to cítíš/vidíš prostě když uhýbá dej doubt(pokud nemáš důkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ProsÍm nĚkoho kdo tu hru dohraje aby tu shrnul pŘÍbĚh -protoŽe jÁ si vŠe bez problÉmŮ dokÁzal pŘeloŽi ale nepochopil jsem to :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalel82 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Prosím Vás, jak je to s hraním před datem vydání, píšete, že už hrajete, ale ofic. vydání je 20.5. , mám stažené, projeté ABGX a LT+1,1, můžu hrát, nebo raději počkat do 20-tého. Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 http://www.gameanyone.com/video/313168 tady je video návod na celou hru, kdyby ste si nevěděli rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Rozjedu to normálně na flashlým xku?? Flash 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Rozjedu to normálně na flashlým xku?? Flash 1.6 Na 1.6 buď přes active iso a nebo opatchovat na wave 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Prvni ceska recenze a hned krasny 9/10 http://www.eurogamer.cz/articles/la-noire-recenze?page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalel82 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Prosím Vás, jak je to s hraním před datem vydání, píšete, že už hrajete, ale ofic. vydání je 20.5. , mám stažené, projeté ABGX a LT+1,1, můžu hrát, nebo raději počkat do 20-tého. Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Prosím Vás, jak je to s hraním před datem vydání, píšete, že už hrajete, ale ofic. vydání je 20.5. , mám stažené, projeté ABGX a LT+1,1, můžu hrát, nebo raději počkat do 20-tého.Děkuji.. Tato hra vychází 16.5 takže už můžeš hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Vyša sedmnáctýho, ale to je fuk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.