jakubgaluszka Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 No jsem za polovinou druheho disku a uz mi hra prijde silne stereotypni,snad prijde nejaka sokujici zmena... :DDD aha...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Rawmen : Tak co ? mam stejny problem jako ty stahnul jsem si 4 rary a kdyz je extrahuju vyjede mi z toho .dvd soubor misto .iso ..prisel si na to co s tim? nebo si to stahoval znova? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jsem asi ♥♥♥♥♥, ale zaboha nejsem schopnej pri vyslychani spravne trefit DOUBT / LIE. Asi nechapu, co ktery znamena, obe bych rek, ze mam zmacknout kdyz jim neverim.. ale z 90% je to blbe.. Nejaky tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jsem asi ♥♥♥♥♥, ale zaboha nejsem schopnej pri vyslychani spravne trefit DOUBT / LIE. Asi nechapu, co ktery znamena, obe bych rek, ze mam zmacknout kdyz jim neverim.. ale z 90% je to blbe.. Nejaky tipy? Doubt= pochybuješ o jeho tvrzení, ale nemusí to podle tebe znamenat 100% lež :). Lie= Jseš si jist, že podezřelí lže :). Je to těžké no, nejhorší je si uvědomit, který důkaz při li předložit :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jojo je to asi tak, jak popsal Dunky - DOUBT když víš, že ti něco tají, ale může ti říkat pravdu, ale ne celou - LIE, když víš, že lže a máš proti tomu důkaz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Samotneho me to az prekvapilo jak tezke ty vyslechy jsou, sicekolikrat poznate ze osoba lze, ale nejste si jisty, ze dukaz ktery musite predlozit je dostatecny...co se tyce rozhovoru, jsou vazne docela tezke....celkove vato jsem ale lehce zklaman jak lehke ty pripady jsou....clovek si nasbira hromadu predmetu a vyslicha x lidi a pak reseni stejne prijde tak nejak samo, kdyz asi hra pozna ze nemate kam dal :) Ale je to navykovka jak prase, jdu pokracovat v hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 jak rikas.. Je prakticky jedno co namackas, asi je pravda, co jsem cet v recenzich, ze snad nejde "skoncit", vzdy pokracujes dal. Pro me celkove hra velke zklamani - spatne ovladani v akcnich scenach, zasekavani, atd. Scenu v poslouchanim telefonatu te zenske v kavarne jsem vubec nebyl schopny dohrat a musel preskocit. A jak jsem psal - vyslychani tak tezke, ze je to vicemene o nahode, jestli se trefim nebo ne. A stejne je to jedno, protoze hra jede dal v obou pripadech. 5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 jak rikas.. Je prakticky jedno co namackas, asi je pravda, co jsem cet v recenzich, ze snad nejde "skoncit", vzdy pokracujes dal. Pro me celkove hra velke zklamani - spatne ovladani v akcnich scenach, zasekavani, atd. Scenu v poslouchanim telefonatu te zenske v kavarne jsem vubec nebyl schopny dohrat a musel preskocit. A jak jsem psal - vyslychani tak tezke, ze je to vicemene o nahode, jestli se trefim nebo ne. A stejne je to jedno, protoze hra jede dal v obou pripadech. 5/10 O náhodě to rozhodně není :roll: ... Skončit se dá, už několikrát se mi stalo, že případ nebyl vyřešen a začal jsem znovu :). Akční scény jsou na té hře to nejlepší :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 To je v poradku, jeden holky, jiny vdolky ;). Btw v kterem pripadu se lame DVD1 / DVD2? Ted resim ten pripad ohledne znasilneni ty kocicky / herecky a beham po tom stavenisti. (Mam JTAG, tak si ani nejsem jisty, jeslti uz to treba neni DVD2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 To je v poradku, jeden holky, jiny vdolky ;). Btw v kterem pripadu se lame DVD1 / DVD2? Ted resim ten pripad ohledne znasilneni ty kocicky / herecky a beham po tom stavenisti.(Mam JTAG, tak si ani nejsem jisty, jeslti uz to treba neni DVD2) Můžu se zeptat? Nečetl jsem celej topic a jsem línej se koukat, pro jaké platmormy je L.A. Noire než X-box360 a PS3? Chtěl bych to na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 jen ps3, xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Tak prvni pripad za 5 hvezdicek, to to trvalo, uz jsem skoro v pulce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Chce to druhé DVD po prvním případu na vraždách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 čus lidi mam dotaz jak hru dohraju muže se pak volně pohybovat po městě ?? a hlavně da se v městě pak něco dělat :D thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Volne po meste se muzes pohybovat urcite uz jen pro to ze si muzes v menu najet na případy a zvolit si u nich free roaming...ale delat se tam asi moc neda, splnis street crimes, sesbiraz filmy a noviny, najdes landmarks a smitec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 má to MP ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 má to MP ? :D ne nemá, co by jsi tam chtěl dělat v MP:-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Video srovnání obou verzi hry http://www.gametrailers.com/video/graphics-comparison-l-a-noire/714078?type=flv A fanousky tehle hry jiste potesi i toto :) http://www.zing.cz/novinky/4748/la-noire-lame-prodejni-rekordy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 http://xbox360.ign.com/articles/116/1169578p1.html Výbornej článek ''kam by mělo směřovat noire'' osobně si myslím že pokračování bude stejně jako u RDR kvůli úspěchům a prodejům... uvítal bych více přemýšlení a méně pomoci...odlišné postupy a případy...a nápad aby to bylo v tétp době se mi líbí ale ne tak moc jako rok 40-50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veenaa Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 souhlasim....zatim mám odehráno zlomeček a hra mě baví hodně, ale obávám se že příde chvíle kdy mi to příde taky stereotypní, kdyby hra nevedla hráče tolik ,,za ručičku" bylo by to určitě lepší...nic to ale neubírá na skvělé zábavě....:) :D neskutečně mě pobavil ten chlápek co si koupil to prase a rozsekal ho v autě aby moh zdrhnout od manželky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 pokud vam hra příde moc lehka zkuste vypnout že když jdete kolem nějakeho důkazu tak vás to na něj začne upozornovat a hned to je težší :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Tezsi? jakoze pak misto "chozeni okolo" musis jeste "chodit okolo a mackat A"? Takhle ja si vyzvu nepredstavuju.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 heh ne že u toho musiš davat pozor a přemyšlet co je k nečemu a co ne a ne klikat na všechno okolo :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Chci se zeptat...nevíte někdo kde se dají posbírat ty filmy? v průběhu celý hry jsem nesebral ani jeden, nevim jak je to možný....a ještě, nevíte jestli se dostávají nějaký Achievmenty za to že jsem posbíral všechny ty noviny? žádný jsem totiž nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Za noviny zadny achievment nei, ale za ty filmoce kotouce ano (30G za vsechny). Navod na vsechny film reels zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.