ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 super, díky moc...jen co dodělam ty pouliční případy, tak se vrhnu na filmy :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 No nechapu ze vrazdy stale probihaji jen na zenach a to stejnymi zpusoby.Pokazde zavru nekoho jinyho,pritom je jasny ze to udelal ten samej.Skvela hra ,prvni disk,druhy disk se mi zda uz trochu divny ,stale to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tak už jsem nasbíral všechny filmy a našel všechny budovy, byla to pěkná makačka i s tim návodem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tak už jsem nasbíral všechny filmy a našel všechny budovy, byla to pěkná makačka i s tim návodem :D kolik už máš géček v L.A.Noire? Já chci udělat na 100% hru, ale bohužel jsem pracovně pryč, a já bych tak pařil:-) a nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 kolik už máš géček v L.A.Noire? Já chci udělat na 100% hru, ale bohužel jsem pracovně pryč, a já bych tak pařil:-) a nemůžu. Mám 580 Gček....mam hotový příběh (chci ho ale dokončit abych měl všechny případy na 5 hvězdiček), mam i ty pouliční případy všechny, všechny filmy, všechny noviny, všechny nalezený budovy...chybí mi jen najít všechny ty auta - těch mam 51/95 :D ale asi je nikde nenajdu, nevim kde už hledat a hlavně nevim v čem jsem už seděl :D EDIT: a s tímhle co mám já tak je hra dokončena zhruba na 92%. alespon myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Mám 580 Gček....mam hotový příběh (chci ho ale dokončit abych měl všechny případy na 5 hvězdiček), mam i ty pouliční případy všechny, všechny filmy, všechny noviny, všechny nalezený budovy...chybí mi jen najít všechny ty auta - těch mam 51/95 :D ale asi je nikde nenajdu, nevim kde už hledat a hlavně nevim v čem jsem už seděl :DEDIT: a s tímhle co mám já tak je hra dokončena zhruba na 92%. alespon myslim tak o je slušný, držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Rawmen : Tak co ? mam stejny problem jako ty stahnul jsem si 4 rary a kdyz je extrahuju vyjede mi z toho .dvd soubor misto .iso ..prisel si na to co s tim? nebo si to stahoval znova? diky Tak nic bohužel, stáhnul jsem to znova a stejně to napíše: Wrong disc, už mi akorát došla trpělivost. :( A nechci z*urvnit další DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Nevíte někdo v jakym případu byla žena jmenem Cyndy? v tom případu se přímo pronásledovala na nějaký nádraží a zastřelili jí tam na záchodě....chci to vědět z důvodu, že se za to sledování dostane achievment, když se sleduje bez toho aniž by se použily ty noviny nebo cokoliv jinýho na schování se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 myslím že druhý ve složce vice možná třetí nebo líp koukni na walkthroughts na YT :) a nebo ještě líp první případ na disku 3 složka vice ''the set up'' s tím boxerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Super, děkuju moc za pomoc :) EDIT: Ještě jedna věc...nevíte kde by se daly najít všechny ty auta? nebo jestli je někde ve hře napsáno alespon ve kterých jsem už seděl? ty se snad ani nedaj všechny najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Tak nic bohužel, stáhnul jsem to znova a stejně to napíše: Wrong disc, už mi akorát došla trpělivost. :( A nechci z*urvnit další DVD. Ja na to taky neprisel, tak sem si taky stahnul znova :cheesygrin: ..holt nepochopim proc vubec nekdo takovejhle bordel nekam uploaduje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Bordel?patchnout to jde za 5sekund tvoje neznalost není jejich chyba .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 ještě mám jeden dotaz...koukam do achievmentů a je tam jeden s názvem : The Printer's Devil a pod tim je napsáno Complete "A Slip of the tongue" - co se tim jako myslí? jak mám dokončit nějaký "přeřeknutí"? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 ještě mám jeden dotaz...koukam do achievmentů a je tam jeden s názvem : The Printer's Devil a pod tim je napsáno Complete "A Slip of the tongue" - co se tim jako myslí? jak mám dokončit nějaký "přeřeknutí"? :D mrkni sem tady najdeš většinou vše: http://www.xbox360achievements.org/game/la-noire/achievements/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 mrkni sem tady najdeš většinou vše: http://www.xbox360achievements.org/g.../achievements/ Díky...tak koukam že většina těch achievmentů vzpadá už do nějakýho toho DLC balíčku...ten se asi dá stahnout jen na Marketplace ne? asi se nedá stahnout jako klasická hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Díky...tak koukam že většina těch achievmentů vzpadá už do nějakýho toho DLC balíčku...ten se asi dá stahnout jen na Marketplace ne? asi se nedá stahnout jako klasická hra je to tam rozepsaný, ajchy jsou i za dvě DLC, za který si smozřejmě musíš zaplatim:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Bordel?patchnout to jde za 5sekund tvoje neznalost není jejich chyba .) Jenze to si me asi spatne pochopil mne vyjizdelo z raru ne .iso ale .dvd a neslo to nijak zmenit stejny problem mel i rawmen a proto jsem mu psal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 je to tam rozepsaný, ajchy jsou i za dvě DLC, za který si smozřejmě musíš zaplatim:-( Tak to mi pěkně štve :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Tak to mi pěkně štve :( klasickej marketing Microsoftu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Jenze to si me asi spatne pochopil mne vyjizdelo z raru ne .iso ale .dvd a neslo to nijak zmenit stejny problem mel i rawmen a proto jsem mu psal :) já vím a všude na netu je že máš vypalovat .iso čili přejmenuješ .dvd na .iso(ten 7gb soubor.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Aha ono to funguje trošku jinak, já myslel, že když to napíše vložte Disc 2. Tak ho tam mám vložit, ale ono to nefunguje. Ono stačí vložit boot disc a pak DVD2 a já furt myslel, že musim dát Boot DVD pak disc 1 a když to napíše tak disc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Aha ono to funguje trošku jinak, já myslel, že když to napíše vložte Disc 2. Tak ho tam mám vložit, ale ono to nefunguje. Ono stačí vložit boot disc a pak DVD2 a já furt myslel, že musim dát Boot DVD pak disc 1 a když to napíše tak disc 2 Ty tvý problémy bych vážně chtěl mít :D pořiď si normální xko, do toho pořádnej flash a nebudeš řešit pořád takovýhle kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Hele funguje to? Funguje. :-D Já stejně skoro nehraju, jsem sváteční hráč. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Hele funguje to? Funguje. :-D Já stejně skoro nehraju, jsem sváteční hráč. Fungovat to možná funguje, ale měl jsi tu teda požehnaně komentářů o tom jak to vypálit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 tak DLC zatím na českým Live nejsou ke stažení, máte je někdo na ENG. Livu možnost stáhnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.