DeSmond Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Nevyjde, je to pouze na konzole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Prvni (lec ne uply) pohled na mapu L.A. V L.A. Noire... http://www.rockstarnetwork.net/content/1323 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Mrkejte, ta mimika obličejů u všech lidí vypadá fakt špičkově: http://www.youtube.com/watch?v=9PS7t693LcQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 To uz mnozi z nas, co se na tu hru tak tesi, vedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 nevi nekdo v jakych jazycich bude tato hra (krome AJ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 nevi nekdo v jakych jazycich bude tato hra (krome AJ) to nevím, ale v CZ verzi nebude na 100%, jedině že třeba uníš perfektně francouzky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 to nevím, ale v CZ verzi nebude na 100%, jedině že třeba uníš perfektně francouzky:-) co treba rysky:)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Mrkejte, ta mimika obličejů u všech lidí vypadá fakt špičkově: http://www.youtube.com/watch?v=9PS7t693LcQ Četl jsem, že ty cut sceny dělaly tak že natáčely živé lidi, proto je tu taková věrohodná mimika. Začínám se těšit na tuto hru, už kvůli toho jak v poslední době R* třeba vytvořila RDR - westernové gta a teď L.A. Noire. - gta v 50 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Je to tak, tahle nova technologie se jmenuje Motion Scan.... Jinak bych to vubec nepriovnaval k GTA, jediny spolecny fakt je otevreny svet, ktery ani neni vyuzivan stejne........a to ze clovek muze preskocit akcni psaze to jen potvrzuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 No to byl můj odhad, že to bude ve stylu GTA, ještě jsem nikde nečetl v jakém herním módu to pojede, ale jak R* vydává hry ve stylu GTA, plníš úkoly zadané na mapě. Pokud máš nějaký článek jak by se měl příběh odvíjet tedy ve stylu GTA a nebo něco jako Mafia, kde prostě hraješ příběh a nikde nemůžeš odbočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Dupenka: bude to podobne ale ne stejne jako GTA mezi pripadama budes mit volno, ale kdyz uz vysetrujes jeden pripad tak to volno mit nebudes tu si precti rozdily mezi GTA a L.A. http://www.zing.cz/special/321/la-noire-vs-gta-iv-srovnani-velikanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Dupenka: bude to podobne ale ne stejne jako GTAmezi pripadama budes mit volno, ale kdyz uz vysetrujes jeden pripad tak to volno mit nebudes tu si precti rozdily mezi GTA a L.A. http://www.zing.cz/special/321/la-noire-vs-gta-iv-srovnani-velikanu Tak jsem si to přečetl a teď bych řekl, že to bude stejné, jen nebudeš mít takovou volnost jak v GTA ale prostě nevím jaké pako to psalo, ale když tam budou zase vedlejší mise, sbírání věcí po městě a úkoly od nějakých bosů ta to fakt nemůže být stejne jak GTA.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Nevim, vubec bych to k GTA neprirovnaval, mas tam sice otevrene mesto, ale treba ani mise se nebudou resit uplne stejne ze pujde o "kratky" mise rozesete po meste kde si muzes vybirat, pak postrilis par typku a mas hotovo.....tohle budou dlouhe pripadi, kdy ti vetsinou strelba nepomuze....je to proste detektivni hra, ktera klade hrozny duraz na vysetrovani, tajze je GTA z 50. let to ma hodneeee daleko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Hra vyjde na neuveritelnych 3 DVD (coz je na xboxu unikat), zabere pres 20 GB a nektere pripady bude nutne dostahovat pres live......to abych promazal HDD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Věčná škoda ,že to zase vyjde bez překladu do našeho rodného jazyka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Hra vyjde na neuveritelnych 3 DVD (coz je na xboxu unikat), zabere pres 20 GB a nektere pripady bude nutne dostahovat pres live......to abych promazal HDD Tykrávo, no to mi povídej :D mam tam docela dost nainstalovaných her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Hra vyjde na neuveritelnych 3 DVD (coz je na xboxu unikat) Pár her na třech a více DVD by se našlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Pár her na třech a více DVD by se našlo. To jo, ale najdi mi nějakou, která je žánrově podobná/ či stejná jako L.A. Noire ??!!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Takže všechny tři DVDečka musim nainstalovat? Mám 20GB HDD takže se mi tam vejde pouze jedna hra na naistalování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 To jo, ale najdi mi nějakou, která je žánrově podobná/ či stejná jako L.A. Noire ??!!! :lol: O tom se ale nemluvilo... :cheesygrin: Ano, všechny třídiskové hry, kromě této jsou RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Takže všechny tři DVDečka musim nainstalovat? Mám 20GB HDD takže se mi tam vejde pouze jedna hra na naistalování.... Podle me instalovat nemusis, stejne jako to bylo treba v ME2......dost by to omezovalo lidi co HDD nemaji.... Pár her na třech a více DVD by se našlo. Tak pardon, nejake jseem po tom nepatral a z toho co znam jsem nikdy 3 DVD nevidel....to bude nejaka FF ci tak neco, ne? Co ma 3 DVD? Tykrávo, no to mi povídej :D mam tam docela dost nainstalovaných her :D Asi tak ja mam svuj 250 GB HDD uz skoro plny, snad bude stacit, kdyz smazu vsechna dema :D V nejhorsim smazu neco co temer nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tak pardon, nejake jseem po tom nepatral a z toho co znam jsem nikdy 3 DVD nevidel....to bude nejaka FF ci tak neco, ne? Co ma 3 DVD? Ano, FF tam opravdu je. Konkrétně: Final Fantasy XIII - 3 DVD Blue Dragon - 3 DVD Star Ocean: The Last Hope - 3 DVD Lost Odyssey - 4 DVD Já vím, moc jich není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 L.A. Noire se docka dvou soundtracku... http://www.zing.cz/novinky/4479/la-noire-dostane-dva-soundtracky A prvni ze sire detektivnich povidek L.A. noire.... http://www.zing.cz/novinky/4469/la-noire-v-prvni-pribehove-povidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Nove zabery ze hry..... Kvalita je sice udesna, ale pro ty co uz nemuzou vydrzet do pristiho patku to jiste prijde vhod... http://www.hookedgamers.com/blogs/chrispriestman/2011/05/12/la_noire_gameplay_footage_leaked_looks_amazing.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.