Umberto Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 vypadá to opravdu dobře a jsem apravdu zvědavej jaký to bude, i když se mi to bude křížit se zaklínačem 2, budu přeskakoat z jedné hry do druhé:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Nad L.A. Noire padnul první ortel a od britského magazínu The Guardian si odnesl absolutní hodnoceni. Doufejme ze taková hodnocení budou padat častěji.....uz jen týden ;) http://www.zing.cz/novinky/4575/la-noire-v-prvni-recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 opravdu se těším, a aspoň se zase pořádně procvičím v angličtině:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Takže Upload je už naspadnutí :) jak se těšíte? já strašně moc ještě po tom včerejším 15-ti minutovém uniklém videu víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ja se tesim jak malej, tohle je pro me nejocekavanejsi hra roku....jen me stve ze se k tomu asi kvuli skole jen tak nedostanu :( Jinak pro ty, kterym tech 15 uvodnich minut utekli http://www.zing.cz/novinky/4588/video-la-noire-a-prvnich-15-minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tak a je to ofiko venku! takže tak v 15:00 to bude všude na warforu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tak a je to ofiko venku! takže tak v 15:00 to bude všude na warforu atd... Zní to hloupě, ale je to bomba pecka teď jdu ven a až příjdu domů tak jen smáhnu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jedinej duvoud proc me stve ze nepalim, pirati si to stahnou zadarmo a jeste driv.......zivot je svine.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tak uz je to ke stazeni. Uz sosam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jedinej duvoud proc me stve ze nepalim, pirati si to stahnou zadarmo a jeste driv.......zivot je svine.... ti, kteří netouží po banu, si taky musí počkat do vydání a někdy ještě dýl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jenze nekteri to radi "risknou" a treba i bez nasledku...a to me stve....klidne bych si priplatil, kdybych nemusel cekat...snad se to tady objevi uz toho sedmnactyho....musim alze verit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 tak co, uz to nekdo gembli? ma cenu to tahat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 dlaha tak když bude xbox vypojenej ze sítě (netu) když to hraješ tam to mrkvosoft pozná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 To ne, ale jakmile se pak pripojis, tak to mozne poznat je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 i když tu hru mam z hdd pryč a z mechaniky taky ? a savy taky vymazany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 honzaik jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 i když tu hru mam z hdd pryč a z mechaniky taky ? a savy taky vymazany ? Je to uložené na tvé profilu , i datum kdy si to naposled hrál takže so modli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Může mi někdo soukromou zprávou poslat link kde to najdu ke stažení ? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 i když tu hru mam z hdd pryč a z mechaniky taky ? a savy taky vymazany ? Nikdo ti neřekne jestli dostaneš ban. Jak by to zjistili, že jsi to hrál před datem vydání, když třeba máš nastavený datum na někdy dopředu, já mám třeba v xboxu nastavený čas kolem roku 2009, protože je to továrně nastavený a seřizovat ho nebudu, když pokaždé vypnu xbox tak se mi datum vrátí na rok 2009 - proto snad nedostanu ban. A když ti někdo píše že dostaneš, tak to pak asi pracuje v Microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Já bych to ještě nestahoval... v oběhu je pouze jeden disk ze tří... Takže já osobně si raději počkám na plnohodnotný release. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 dacik no a? budu hrát první a až vyjde release od scene's tak si sáthnu zbylí dva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ano zatím se objevil jen 1 disk ze 3 ale už pár lidí psalo že hrajou :-) Za chvilku se chystam vypalovat tak dam vědět jak hra běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 dacik no a?budu hrát první a až vyjde release od scene's tak si sáthnu zbylí dva... A kde bereš jistotu, že budou kompatibilní savy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Uprimne receno tu nedeckavost chapu... tohle bude hra roku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 já žádnej ban nedostanu: xbox nemám ja to psal jen ta hypoteticky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.