dacik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Uprimne receno tu nedeckavost chapu... tohle bude hra roku ;) Doufám,že Skyrim taky nebude špatný :) Jinak souhlasím :) Já taky tu nedočkavost chápu, ale já to vydržím :D a počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Nikdo ti neřekne jestli dostaneš ban. Jak by to zjistili, že jsi to hrál před datem vydání, když třeba máš nastavený datum na někdy dopředu, já mám třeba v xboxu nastavený čas kolem roku 2009, protože je to továrně nastavený a seřizovat ho nebudu, když pokaždé vypnu xbox tak se mi datum vrátí na rok 2009 - proto snad nedostanu ban. A když ti někdo píše že dostaneš, tak to pak asi pracuje v Microsoftu. Už o tom tady na fóru bylo téma. Když máš hru před datem vydání, tak sice podle data pravděpodobně nepoznají, že jsi ji hrál (i když kdo ví, co mají za finty). Ten největší problém spočívá v tom, že u takové hry nemůžeš zkontrolovat, jestli je to přesný obraz originální verze (protože originální ještě nevyšla :)). Takže jak tam bude nějaký rozdíl, tak to Microsoft pozná. No a data, podle kterých se to dá zkontrolovat, si ukládá xbox v sobě a nedokážeš je smazat (nejsou to nijak velký data, stačí kontrolní součty, je to zlomek MB ke každý hře). Jak se přihlásíš na live, xbox tě napráská (c4eva vypustil už kdysi dávno do světa zprávu, že xbox takovýhle data posílá po přihlášení na live). Navíc pokud u tebe něco takovýho objeví, pravděpodobně to nepůjde poznat přes XVal, protože budeš mít flag už přímo na serverech Microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mohl by mi někdo poskytnout premium účet na nějakem zahraničním úložišti dat ? Mám na mysli RS, MU, Fileserve. Chci jen stáhnout disc 1 - výměnou dám share-rapid 13,8GB ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Doufám,že Skyrim taky nebude špatný :) Jinak souhlasím :)Já taky tu nedočkavost chápu, ale já to vydržím :D a počkám. Já to taky vydržím, ale jen protože musim čekat na originálku....želízek v ohni je víc (ten rok opravdu hodně), ale tohle je nevětší favorit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Já si musím počkat na hru až na půlku června - mám zkouškové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ja taky, ale asi to nevydrzim :) Krom toho to mam uz tak dost nahnuty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Prosím co je na tom pravdy že tohle je jen první DVD ke stažení a v originále mají být 3 DVD ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Prosím co je na tom pravdy že tohle je jen první DVD ke stažení a v originále mají být 3 DVD ? Děkuji Vše............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Prosím co je na tom pravdy že tohle je jen první DVD ke stažení a v originále mají být 3 DVD ? Děkuji Hra má 3DVD. Ale dá se hrát i bez DVD2 a DVD3. (Bude to jako s Dead Space 2, kde si hra sama vyžádá v průběhru hry další DVD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 A kde bereš jistotu, že budou kompatibilní savy? na tom se nic nemění prostě hra jako hra LA noire jako každa R* hra má RegionFree takže regiony se tu neřeší a nějaký verze už vůbec ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 A jakto že je zatim ke stahnutí jen to první DVD a ostatní nejsou nikde? to se musí počkat až to vyjde nebo jak?..zase by yblo ale divný že to první DVD už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tak ja osobne nevim co vse obnasi tu hru vytahnout z dvd a predelat ji na nejake vydatelne iso, ale sranda to asi nebude...takze to asi nejaky cas potrva a oni to hodili ven po kusech, coz jiste mnoho hracu oceni.....nez se dostanete do casti kde bude potreba vymenit DVD, urcite bude uz DVD 2 venku- :) Preci jen, ta hra ma byt slusne dlouha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 No tak to doufam že to nebude trvat zase nějak extrémně dlouho..abych si nemusel dávat pauzu na nějaký jiný hře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tak mozbna se vyplati si pockat a dat to "na jeden zatah"....ikdyz s tou nadprumernou delkou to bude asi nemozne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 a neví se nějaká hrubá délka tý hry? nepsalo se to někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 25-30 hodin jen hlavni dejove linky.....plus spousty vedlejsich misi.... krom toho budou pribyvat dlc pripady, tak doufam ze nebudou placene nebo extra drahe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 tak to neni zase tak moc jak jsem si myslel...tutu délku má zhruba i GTA 4 a vlastně ještě + ty DLC co k němu byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 No na dnesni pomery je to vyrazny nadprumer, vazmuli v uvahu hry typu CoD kde se clovek dostane klidne i pod pet hodin..... hry od Rockstaru proste zabavi na dlouho, stejne jako lonske RDR :) a stejne si nakonec clovek rekne, ze by si to dal jeste jednou tak dlouhy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 jojo to souhlasim..rockstar dělá hry poměrně dlouhý a kvalitní...RDR bych chtěl dvojku :D kdyby tak byla..:D...to DLC se zombíkama byl celkem vopruz, jen takový na odreagování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 No on L.A. Noire vlastne Rockstar ani nedelal, jen ho produkuje/distibuje, je ale znat, ze to jne hra z jejich staje....pokracovani RDR urcite bude protoze to byl hit, bude to ale uz trojka pred Red Dead Redemption vysel Red Dead Revolver ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 cože, Red Dead Revolver? o tom slyšim poprvý :D..to existuje i na xboxy? že bych si to taky zahrál :D...co se týče L.A. Noire tak sem uplně šíleně zvědavej jaký to bude s těma xichtama..podle videí to vypadalo fakt uplně šíleně skutečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ano, vyslo to i na xbox, ale ten puvodni....ty ksichty vypadaj uzasne (ikdyz textury jsou takovy trosku mdly...), kazdopadne to je pry slepa ulicka vyvoji "fotorealisticke grafiky"....kazdopadne jsem ve hre jeste nevidel lepsi mmiku, ale na tomhle ted pracuje dost lidi, neco kuchtej v Ubisoftu a ma to pry byt v novym AC, Remedy neco kuchti do novyho AW a nejvic jsem zvedavej na Quantic Dream, tvurce Heavy Rain, ty prej makaj na nem cem, co strci technologi L.A. Noire do kapsy, ale buh vi kdy se toho dockame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 tomu s tim AC se mi moc věřit nechce, protože všechny díly co doted vyšly tak vypadají téměř všechny stejně po grafický stránce...tedy hlavně na konzolích, na PC se to trošku vyvíjelo...Heavy Rain měl grafiku uplně vynikající a ta atmosféra v tý hře to je fakt neuvěřitelný..a právě proto se těšim i na to L. A. Noire protože jsem četl že to bude hodně podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 po 6 hodinách potřebuji DVD 2...nedělal jsem moc vedlejší zločiny(4/40) štve mě že nemůžu vytáhnout zbraŇ ani se s někým prát mimo zločiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 tak jak na to koukam tak si asi počkam na všechny tři DVD a mezi tim dohraju Enslaved a Brothers in arms :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.