riddle Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Zdravím všechny, kdo by měl zájem se složit na to to DLC? Cena bude rozpočítána mezi nás všechny, tak že to bude pár fufníků :) 1. riddle 2. LegionCZE 3. spoock 4. JohnnyX360 5. medvidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jdu do toho na sto procent :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Me too :) už jsem o tom uvažoval, že to rád s někým koupím dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak jak to dopadlo? Arrival už by měl být venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj, už je out ale nikdo kromě nás to asi nechce... :) Pokud to nikdo nebude chtít tak se na to složíme asi jen mi tři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Mě osobně by to ani tak moc nevadilo, pořád to nebude tak drahé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 mně to neva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Já pořád zvažuju, kolik by to vycházelo na jednoho? Navíc mi trochu vadí, že jsem to pořád nedohrál a nechtěl bych si to moc vyspoilerovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Johnny: Však tě nikdo nenutí to hned hrát že? ;) Cenu sem napíšu, jakmile jí budu vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Arrival stojí 190kč, to je výborná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 ok tak si mě přidejte ať to mám taky komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 OK, dneska kupuji a rozesílám info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 šel bych do toho jako 5tý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 super, nakonec se to posbíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Výborně, nemůžu se dočkat :) Riddle: Budeš chtít poslat potvrzení na mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj, všem díky za zájem. Všichni kteří mají "freedback score" tak obdržely číslo účtu včetně i psn učtu, pro stáhnutí DLC balíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.