Midnight Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Už je to tak! Mathieulh oznámil, že se podařilo provést dump firmwaru 3.60, který je součástí nového PSP Slim&Lite, a to jen 24 hodin po jeho uvedení do prodeje. Zásluhu na tom nemá nikdo jiný, než Dark_AleX. A jak to dokázal, když zatím není k dispozici žádný Eboot? To je tajemství! Mathieulh také potvrdil, že nové PSP obsahuje základní desku TA-085 a velikost NAND (flash paměti) je dvakrát větší než u staré verze PSP. Celkem má tedy PSP Slim&Lite k dispozici 64MB plus 2MB ECC paměti. zdroj : PSP novinky.... srry ked to tu uz je..ale nevidel som to. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 no moc nový to není (teda je už od včerejška na pspupdates :D ) ale tak aspoň někdo to tady konečně napsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 no moc nový to není (teda je už od včerejška na pspupdates :D ) já to viděl dneska ráno poprwý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien1468621299 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 ...plus 2MB ECC paměti.hmmm, ECC ? na co ECC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 já to viděl dneska ráno poprwý... http://pspupdates.qj.net/Homebrew-development-Sony-PSP-Slim-s-firmware-3-60-dumped/pg/49/aid/101850 všimni si datumu : Posted Sep 06, 2007 at 09:41AM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 no ja su rad, ze to sem napsal, pac ja bych to jinak nevedel..dikas;)...jinak ten da je fakt machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 dark alex. já myslel, že už to položil. nebo se vrátil aniž bych to zaznamenal?:) majko: dobře, že to sem někdo hodil, protože já na jiný psp fóra nelezu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 no nic...musim sa priznat...moj oco je dark_alex... :D ale ne.... neze ste odpadli pri PC ... boze chran :D no tha videl som to a povazoval za dobru vec ta som to tu drbol :D ale take velke ohlasy som necakal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 a JA myslel ze budu setrit nez se prolomi :) a ted... :) no penize jeste nejsou jinak thx autorovi topicu ;) nevedel jsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 jo pišou to tady http://kotaku.com/gaming/floodgates-breaking/psp-slim-firmware-hacked-297042.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 teraz sem postni vsetky linky ktore najdes na google inak som zvedavy ako spustili vl. kod na 3.60 :) ak nepouzili HW modifikacie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 hmm pekny!!! a jo to znamena je je dump firmwaru??? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 teraz sem postni vsetky linky ktore najdes na googleinak som zvedavy ako spustili vl. kod na 3.60 :) ak nepouzili HW modifikacie.... presne :) nebo se napojili primo fyzicky na HW chip :) - myslim ze je to mozne :) co ty na to :) ? (abych zase neplacl nejakou blbost a OT, jako vzdy dle tebe :D :roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien1468621299 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Anonymous jde to, sou na to takovy spesl kleste - musi byt ale flashrom samostatne (a bezne se to dela = reverse engineering). Pokud by ji ale dali (SONY) dovnitr nejakyho dalsiho cipu (treba CPU), tak to lze zamknout a uz se na to nikdo nedostane edit: taky tu flash mohli odpajet a precist, resp. preprogramovat v programatoru. Vsak vona se da zase napajet zpatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien1468621299 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 No já nevím, třeba nad tím trochu hloubali a udělali si nějaký dumper třeba z baterky. Blbí asi nejsou a už s tím mají zkušenosti. eeprom v baterce bývá většinou sériová, tak by to nemusel být až takový problém ... tak já mu napíšu, jak to dělali - máte někdo na ně kontakt ? Ale asi budou mít strach , že jsem zakuklený SONY agent :? ... ale bral jsem to jako narazku na vsechny ty prispevkych ruznych nejmenovanych inteligentu, co stale rikaji ze melu kraviny..... říká se tomu brainstorming :D (teď abych nemusel jet až do Semil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 No já nevím, třeba nad tím trochu hloubali a udělali si nějaký dumper třeba z baterky. Blbí asi nejsou a už s tím mají zkušenosti. eeprom v baterce bývá většinou sériová, tak by to nemusel být až takový problém ... tak já mu napíšu, jak to dělali - máte někdo na ně kontakt ? Ale asi budou mít strach , že jsem zakuklený SONY agent :? říká se tomu brainstorming :D (teď abych nemusel jet až do Semil) a to si jako myslíš, že ti odpoví ?? naivita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Candy Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Nech je,at na to maj klid,a at uz je to hlavne na svete,protoze bez iso her nevim moc,co na tom budu delat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien1468621299 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Nech je,at na to maj klid.... Moje řeč, nebudu je zatím otravovat, bylo to jen spíš slovo do pranice (možná časem - ale koho to pak tady bude zajímat, že ? ) Ono taky, kdyby jejich postupy vyplavaly na světlo, tak by se SONY podle toho mohla zařídit ... takže by to vlastně nemohli dát k dobru edit: jen tak mezi námi, oni ale píšou, že CFW na slim už mají, ale jen pro svoji potřebu (rozumněj, že ho nedaj k dispozici). Že to nechaj na jinejch týmech ... a to si jako myslíš, že ti odpoví ??naivita Když někoho oslovíte a je to trochu smysluplná komunikace, tak většinou odpoví (jestli třeba znáte Marka Russinoviche /v minulosti hackoval windows/ tak s ním občas taky vyměním pár info ... :oops: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Když někoho oslovíte a je to trochu smysluplná komunikace, tak většinou odpoví (jestli třeba znáte Marka Russinoviche /v minulosti hackoval windows/ tak s ním občas taky vyměním pár info ... :oops: ) no ... já si myslim, že maj nějakej důvod, proč ten postup nezveřejnili ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1468621297 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 no ... já si myslim, že maj nějakej důvod, proč ten postup nezveřejnili ;) tak jasny-preci to nebudou vsem rozhlasovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Tak jsem zvedav kdy to vyjde na svet. Jeste PSP nemam.. ted jsem uvazoval, ze zajedu do JRC pro Fata,ale jak ctu asi si jeste tyden pockam a koupim Slima.. :-)) Taky bych bez ISO her jen na to koukal,protoze moje zasoby penizek neni dobrej.. Jinak klobouk dolu pred lidma co to dokazali dumpnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 tak jasny-preci to nebudou vsem rozhlasovat.... treba na nas delaj nejaky prekvaptko.. :cheesygrin: Delaj jako ze nic a pak jednoho dne tu bude prispevek: 3.60 PROLOMEN!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 treba na nas delaj nejaky prekvaptko.. :cheesygrin: Delaj jako ze nic a pak jednoho dne tu bude prispevek: 3.60 PROLOMEN!!!:)Ale cemu oni budou rikat to jednoho dne vid? :lol: Aby to nebylo na vanoce.. co bych si ve skole pocal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1468621297 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 jestli by to bylo az na vanoce,jako ze si myslim,ze to bude skoro na sto procent driv,tak bych se z toho cekani asi zvencnul->uz mam problemy se udrzet pri cekani na myho slimaka,kterej mi pride v pondeli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 jestli by to bylo az na vanoce,jako ze si myslim,ze to bude skoro na sto procent driv,tak bych se z toho cekani asi zvencnul->uz mam problemy se udrzet pri cekani na myho slimaka,kterej mi pride v pondeli.....Koukam, ze taky dostanes orgasmus az ti prijde :-D To ja uz zacinam sosat hry a cekam na hack. Jedine co koupim na UMDcku je GTA Vice a Liberty.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.