Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Slim&Lite dump firmwaru 3.60!

Midnight

Recommended Posts

Už je to tak! Mathieulh oznámil, že se podařilo provést dump firmwaru 3.60, který je součástí nového PSP Slim&Lite, a to jen 24 hodin po jeho uvedení do prodeje. Zásluhu na tom nemá nikdo jiný, než Dark_AleX. A jak to dokázal, když zatím není k dispozici žádný Eboot? To je tajemství!

Mathieulh také potvrdil, že nové PSP obsahuje základní desku TA-085 a velikost NAND (flash paměti) je dvakrát větší než u staré verze PSP. Celkem má tedy PSP Slim&Lite k dispozici 64MB plus 2MB ECC paměti.

zdroj : PSP novinky.... srry ked to tu uz je..ale nevidel som to. :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teraz sem postni vsetky linky ktore najdes na google

inak som zvedavy ako spustili vl. kod na 3.60 :) ak nepouzili HW modifikacie....

presne :) nebo se napojili primo fyzicky na HW chip :) - myslim ze je to mozne :) co ty na to :) ?

(abych zase neplacl nejakou blbost a OT, jako vzdy dle tebe :D :roll: )

Odkaz ke komentáři

Anonymous jde to, sou na to takovy spesl kleste - musi byt ale flashrom samostatne (a bezne se to dela = reverse engineering). Pokud by ji ale dali (SONY) dovnitr nejakyho dalsiho cipu (treba CPU), tak to lze zamknout a uz se na to nikdo nedostane

edit: taky tu flash mohli odpajet a precist, resp. preprogramovat v programatoru. Vsak vona se da zase napajet zpatky :-)

Odkaz ke komentáři

No já nevím, třeba nad tím trochu hloubali a udělali si nějaký dumper třeba z baterky. Blbí asi nejsou a už s tím mají zkušenosti. eeprom v baterce bývá většinou sériová, tak by to nemusel být až takový problém ...

tak já mu napíšu, jak to dělali - máte někdo na ně kontakt ? Ale asi budou mít strach , že jsem zakuklený SONY agent :?

... ale bral jsem to jako narazku na vsechny ty prispevkych ruznych nejmenovanych inteligentu, co stale rikaji ze melu kraviny.....

říká se tomu brainstorming :D

(teď abych nemusel jet až do Semil)

Odkaz ke komentáři

No já nevím, třeba nad tím trochu hloubali a udělali si nějaký dumper třeba z baterky. Blbí asi nejsou a už s tím mají zkušenosti. eeprom v baterce bývá většinou sériová, tak by to nemusel být až takový problém ...

tak já mu napíšu, jak to dělali - máte někdo na ně kontakt ? Ale asi budou mít strach , že jsem zakuklený SONY agent :?

říká se tomu brainstorming :D

(teď abych nemusel jet až do Semil)

a to si jako myslíš, že ti odpoví ??

naivita

Odkaz ke komentáři

Nech je,at na to maj klid....

Moje řeč, nebudu je zatím otravovat, bylo to jen spíš slovo do pranice

(možná časem - ale koho to pak tady bude zajímat, že ? )

Ono taky, kdyby jejich postupy vyplavaly na světlo, tak by se SONY podle toho mohla zařídit ... takže by to vlastně nemohli dát k dobru

edit: jen tak mezi námi, oni ale píšou, že CFW na slim už mají, ale jen pro svoji potřebu (rozumněj, že ho nedaj k dispozici). Že to nechaj na jinejch týmech ...

a to si jako myslíš, že ti odpoví ??

naivita

Když někoho oslovíte a je to trochu smysluplná komunikace, tak většinou odpoví (jestli třeba znáte Marka Russinoviche /v minulosti hackoval windows/ tak s ním občas taky vyměním pár info ... :oops: )

Odkaz ke komentáři

Když někoho oslovíte a je to trochu smysluplná komunikace, tak většinou odpoví (jestli třeba znáte Marka Russinoviche /v minulosti hackoval windows/ tak s ním občas taky vyměním pár info ... :oops: )

no ... já si myslim, že maj nějakej důvod, proč ten postup nezveřejnili ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zvedav kdy to vyjde na svet. Jeste PSP nemam.. ted jsem uvazoval, ze zajedu do JRC pro Fata,ale jak ctu asi si jeste tyden pockam a koupim Slima.. :-)) Taky bych bez ISO her jen na to koukal,protoze moje zasoby penizek neni dobrej.. Jinak klobouk dolu pred lidma co to dokazali dumpnout

Odkaz ke komentáři

jestli by to bylo az na vanoce,jako ze si myslim,ze to bude skoro na sto procent driv,tak bych se z toho cekani asi zvencnul->uz mam problemy se udrzet pri cekani na myho slimaka,kterej mi pride v pondeli.....
Koukam, ze taky dostanes orgasmus az ti prijde :-D To ja uz zacinam sosat hry a cekam na hack. Jedine co koupim na UMDcku je GTA Vice a Liberty.. :-)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu