Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Už je to tak! Mathieulh oznámil, že se podařilo provést dump firmwaru 3.60, který je součástí nového PSP Slim&Lite, a to jen 24 hodin po jeho uvedení do prodeje. Zásluhu na tom nemá nikdo jiný, než Dark_AleX. A jak to dokázal, když zatím není k dispozici žádný Eboot? To je tajemství!

Mathieulh také potvrdil, že nové PSP obsahuje základní desku TA-085 a velikost NAND (flash paměti) je dvakrát větší než u staré verze PSP. Celkem má tedy PSP Slim&Lite k dispozici 64MB plus 2MB ECC paměti.

zdroj : PSP novinky.... srry ked to tu uz je..ale nevidel som to. :blink:

Odesláno

Anonymous jde to, sou na to takovy spesl kleste - musi byt ale flashrom samostatne (a bezne se to dela = reverse engineering). Pokud by ji ale dali (SONY) dovnitr nejakyho dalsiho cipu (treba CPU), tak to lze zamknout a uz se na to nikdo nedostane

edit: taky tu flash mohli odpajet a precist, resp. preprogramovat v programatoru. Vsak vona se da zase napajet zpatky :-)

Odesláno

No já nevím, třeba nad tím trochu hloubali a udělali si nějaký dumper třeba z baterky. Blbí asi nejsou a už s tím mají zkušenosti. eeprom v baterce bývá většinou sériová, tak by to nemusel být až takový problém ...

tak já mu napíšu, jak to dělali - máte někdo na ně kontakt ? Ale asi budou mít strach , že jsem zakuklený SONY agent :?

... ale bral jsem to jako narazku na vsechny ty prispevkych ruznych nejmenovanych inteligentu, co stale rikaji ze melu kraviny.....

říká se tomu brainstorming :D

(teď abych nemusel jet až do Semil)

Odesláno
No já nevím, třeba nad tím trochu hloubali a udělali si nějaký dumper třeba z baterky. Blbí asi nejsou a už s tím mají zkušenosti. eeprom v baterce bývá většinou sériová, tak by to nemusel být až takový problém ...

tak já mu napíšu, jak to dělali - máte někdo na ně kontakt ? Ale asi budou mít strach , že jsem zakuklený SONY agent :?

říká se tomu brainstorming :D

(teď abych nemusel jet až do Semil)

a to si jako myslíš, že ti odpoví ??

naivita

Odesláno
Nech je,at na to maj klid....

Moje řeč, nebudu je zatím otravovat, bylo to jen spíš slovo do pranice

(možná časem - ale koho to pak tady bude zajímat, že ? )

Ono taky, kdyby jejich postupy vyplavaly na světlo, tak by se SONY podle toho mohla zařídit ... takže by to vlastně nemohli dát k dobru

edit: jen tak mezi námi, oni ale píšou, že CFW na slim už mají, ale jen pro svoji potřebu (rozumněj, že ho nedaj k dispozici). Že to nechaj na jinejch týmech ...

a to si jako myslíš, že ti odpoví ??

naivita

Když někoho oslovíte a je to trochu smysluplná komunikace, tak většinou odpoví (jestli třeba znáte Marka Russinoviche /v minulosti hackoval windows/ tak s ním občas taky vyměním pár info ... :oops: )

Odesláno
jestli by to bylo az na vanoce,jako ze si myslim,ze to bude skoro na sto procent driv,tak bych se z toho cekani asi zvencnul->uz mam problemy se udrzet pri cekani na myho slimaka,kterej mi pride v pondeli.....
Koukam, ze taky dostanes orgasmus az ti prijde :-D To ja uz zacinam sosat hry a cekam na hack. Jedine co koupim na UMDcku je GTA Vice a Liberty.. :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu