MaXiLuPA Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jak to dopadlo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 icecheat priste osocuj nekoho az po mesici co ti ten balik ne dojde takhle akorad urazis a osocujes s podvodniku nekoho promin ale za todle by si mel dostat nakej trest jo aze se dotoho v mesuji kdyz stim ne mam nic spolecnehoje jednoduche vadi my takove jednani je pravda muze te nekdo na palit ale taky je pravda za postu lide nemuzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 dopadlo to nějak takto : Zásilka dodána dne 31.03.2011 poštou 285 71 - Vrdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 dneska balík dorazil, tak jak motik píše, jinak on to nakonec poslal až 28.3. hned v den co obdržel můj balík, původně říkal že pošlem 23.3. společně, to je mi jedno měl strach, chápu to, ale poslal to, jinak osočil jsem ho proto jak už jsem psal v prvním postu, když mě ignoroval a přitom jsem viděl jak je online, ale to se nakonec vysvětlilo, myslím že nakonec to dopadlo dobře a motik má i reklamu že je spolehliný, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adlik Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 dneska balík dorazil, tak jak motik píše, jinak on to nakonec poslal až 28.3. hned v den co obdržel můj balík, původně říkal že pošlem 23.3. společně, to je mi jedno měl strach, chápu to, ale poslal to, jinak osočil jsem ho proto jak už jsem psal v prvním postu, když mě ignoroval a přitom jsem viděl jak je online, ale to se nakonec vysvětlilo, myslím že nakonec to dopadlo dobře a motik má i reklamu že je spolehliný, díky. Nedodržel dohodu, když to poslal až tehdy, co obdržel Tvůj balík... byli jste domluveni na něčem jiným...mi nepřijde moc ok... no, hlavně, že to dorazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Teď bych ani moc nepočítal s dřívějším doručením... Pošta má fakt mrak práce se sčítáním lidí...a balíky teď standartně choděj klíďo po tejdu... (takhle mi přišli 3 balíky v tomhle měsíci) takže to chce trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Přesně tak. Aukro není bezpečný. Přišla jsem o litra a myslíte že mi s tím nějak pomohli? NE!! Pořád jen posílali emaily s tím ,že se mám pokusit dohodnout a že tomu dotyčnému posílají upozornění. A trestní oznámení? Taky na nic, při malé částce to nebudou nijak moc hrotit OT: Aukro je pojištěné do 20 tisíc. Jediné co musíš udělat je podat trestní oznámení a to pak předat Aukru. Následně Ti vyplatí vzniklou škodu... Vlastní zkušenost, kdy jsem málem přišel o 9tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.