USM Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Dobrý den Na internetu proběhlo před nějakým časem pár zpráv o tom že se bude zpoplatnovat hraní online na PS3.Tímto bych se chtěl zeptat zda je to pravda či ne.Protože je rok 2011 a já nacházím stále jen staré zprávy o tom že zpoplatněn nebude tak si nejsem stoprocentně jistý.Děkuji za odpověd. Citovat
LegionCZE Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 ROFL :D Ne, není to pravda. Online funkce, jako je přístup do Store, online multiplayer apod vždy budou zdarma. Citovat
th0ca Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Ses si jisty? Vzdyt u DC Universe Online si bez koupeneho voucheru preci online nezahrajes... Citovat
Nanaki Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Je rozdíl mezi zpoplatněním služby (Live, PSN, apod) a poplatky u samotné hry. Služba PSN zdarma je, to se nezměnilo. DC Universe Online, jako většina AAA MMORPG her je ale placená. Jediná služba, která je u PSN placená je nepovinná PSN Plus. Nabízí některé výhody jako určité hry zdarma, slevy, on-line úložný prostor. Citovat
LegionCZE Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Th0ca: Samozřejmě, některé hry mají vlastní placený systém, to už ale není ani tak záležitost PS3, kde to je obecně vzato zdarma :) Citovat
ctefka Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 na jedný stránce ted nwm na které už sony asi před 1 rokem ohlásilo že PSN nebude placené nikdy aby se uzavřely tyto debaty Citovat
th0ca Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 forum je od toho aby se na nem debatilo, lol. Citovat
LegionCZE Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Sony to ohlásilo už když uvádělo PS Plus, o kterém se tvrdilo, že to zpoplatní MP. Citovat
JohnnyX360 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Mě by zajímalo proč by se za to vůbec platit mělo. Servery her stejne zprostředkovává tvůrce her ne? Tak nevím za co vlastně třeba MS chce na xlive peníze. Citovat
LegionCZE Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 Johnny: Někdy ano, někdy MS, podle dohody mezi nim atd atd. Mě spíš štve ta logika - koupím hru za 1600, a musím dál platit, abych jí mohl hrát. To mi přijde neskutečně drzý. Citovat
headhot Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 me to prijde naprosto normalni:D koupis WoW Cataclysm za 899,- a opises kod a nikdy hru nevytahnes z krabicky a platis pak kazdy mesic 12,99 euro. Logika te muze stvat,ale tak to proste chodi v nasem svete, platit,platit:) Je to jen pouze tvoje volba, jestli to chces hrat. Me taky nejakou chvili treba s.ali dlc,ale uz jsem si zvykl. Koupil jsem si RE5 za 999,- a jeste musel dokoupit za 600,- dlc. Klasika Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.