Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahojte , zakladam tuhle anketu jen pro informacni ucely at vime na cem jsme a tak . Takze kdo chce muze se zucastnit . Prispevek bude vypadat takto : Jsem pripojen na PSN : ano/ne (u ne uvedte duvod) Mam zaplacene PSN+ : ano/ne (u ne uvedte duvod) Hraji online : ano/ne Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano/ne Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : ano/ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na PSN: Ano, jsem připojen (TurquiseNanaki) Mam zaplacene PSN+: Ne, zatím mě nabídka příliš nezaujala. Hraji online: Minimálně, jsem spíše SP hráč. Vyuzivam vice uctu PSN: Ano, konkrétně EU, UK a US Kreditka/voucher: Pro hlavní účet používám kreditku, pro US vouchery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na PSN : Ano (Vizip, bratr Nidorin) Mam zaplacene PSN+ : ne, nechce se mi platiti za něco co nevyužiju Hraji online : ano, hlavne AVP, UT a MotorStorm2 Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano - EU,UK Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : ještě sem nic nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano (LouliCZ ) Mam zaplacene PSN+ : ne ( hry po skonceni nefungujou ) Hraji online : ano Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : ne nevyuzivam ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano Mam zaplacene PSN+ : ne, nevidim padny duvod Hraji online : ano, prilezitostne Vyuzivam vice uctu PSN : Ano, ale pouze nekolik EU pri stahovani spolecnych PSN her Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : nevyuzivam ani jednu moznost, prozatim nakupuji pouze s pomoci nekoho dalsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na PSN : Ano Mam zaplacene PSN+ : Ne Hraji online : Ano Vyuzivam vice uctu PSN : Ne, pouze pokud něco kupujeme ve více lidech Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : Nevyužívám ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano (pigi96_cz ) Mam zaplacene PSN+ : ano Hraji online : ano Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : ne nevyuzivam ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano Mam zaplacene PSN+ : ne (neni tam nic zajimaveho vecinou ) Hraji online : ano jak kdy Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jsem pripojen na PSN : Ano - bez MP pro mě hry nemají smysl Mam zaplacene PSN+ : Ne - nic moc zajímavého, krom Cloud savingu a pár bonusů Hraji online : Ano - viz +. důvod :D Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) Ano - US, CZ, pak ostatní na hry Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : Jak kdy - když mám možnost, a chci si něco koupit, většinou spíš kupuju přes pětky (na CF apod.), semtam vouchery, semtam karty. Podle částky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano, nevidim duvod, proc bych nemel Mam zaplacene PSN+ : ne, zatim nevidim moc vyhod Hraji online : ano Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) - ano, jen abych se kouknul, co kde maji :D Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : vouchery jsem jeste nezkusil, ale mozna brzo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Jsem připojen na PSN: ano Mám zaplacené PSN+: ne, nejsou tam výhody ,které bych využil Hraji online: ano Využívám více účtů PSN (UK,US,JPN) -ano Nevyužívám při placení kartu ,raději si koupím PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodává v obchodech: ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Jsem pripojen na PSN: Ano, jsem připojen (MaaTT54) Mam zaplacene PSN+: Ne nabídka mě nezaujala. Hraji online: Když je dobrá hra na multiplayer Vyuzivam vice uctu PSN: Ne (CZ) Kreditka/voucher: Pro nákupy používám PSN voucher (1000Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WIN4EVER2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano Mam zaplacene PSN+ : ne - zatim me nazaujala konkretni nabidka ani sluzba jako takova Hraji online : ano - FIFA11, NFS, LBP Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN): ne Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : nevyuzivam ani jednoho zpusobu placeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano Mam zaplacene PSN+ : ne - pro me nic zajimaveho Hraji online : ano Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano, vsechny Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : ne, pouzivam svoji platebni kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filiop Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Ahoj mam dotaz nemuzu se pripojit s ps3 na playstation store ano home .Je problem u me nebo vsude??? Nemehu se prihlasit ani prez pocitac na stranky od ps3 ktere mi byli poslany na email pri registraci tak nevim .dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filiop Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 A nemohu hrat ani online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano Mam zaplacene PSN+ : ne,nic z nabídky mě nezaujalo Hraji online : ano,hlavně Call of Duty 5 ostatní hry online mě moc nebaví Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN):ne jen CZ Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech :ne,vůbec nenakupuji v internetu příde mi lepší koupit třeba hru v obchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Jsem pripojen na PSN : ano Mam zaplacene PSN+ : ne nic zo mne u + zaujme Hraji online : ano Vyuzivam vice uctu PSN (UK , US , JPN) ano Nevyuzivam pri placeni kreditni kartu , radej si koupim PSN voucher za 500,- a 1000,- co se prodava v obchodech : platim jenom kartou ale jenom na čr store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.