Al Capone Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Mámk zakladní verzi hry bez DLC a chci se zeptat kolik je map v multiplayeru? Já jsem všeho všudy hrál cca 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Je zbytecne kvuli tomu zakladat nove tema, stacilo napsat do tematu, ktery uz tu je.... Kazdopadne pokud spravne pocitam, tak v multiplayeru (nepocitaje firefight mappy) je 8 map Forge world coz je (snad) 5 ruznych map...takze celkem trinact...to jsou ale oficalni mapy plus tuny komunitnich map.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jo a jak si mám v matchmakingu vybrat mapu kde budou i vozidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Podle typu hry, nejcastejsi jsou vozidla v BTB....(tam jsou temer vzdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Jde nějak v matchmakingu nastavit aby mi v BTM našlo jenom slayer? Teď jsem dostal ban za opouštění her, protože hra na vlajky, území apod. mě nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.