spoock Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Sejde se 5 zájemců o toto DLC? 1. spoock 2. N1cCo 3. deeaptroat 4. 5. RUŠÍM TUTO AKCI Z MÉ STRANY (LOCK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj...jdu do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 seš tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Až se to zaplní, tak mi napiš, simtě, PM....sem nezavítám tak často, tak aby sis nemyslel, že na tebe kašlu...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Ahoj, měl bych zájem. Jen otázka, je možný platit přes paypal? Kdyžtak prosím PM, na tenhle topic určitě zapomenu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 zdar,dá se tohle DLC hrát bez RDR?Je to samostatně spustitelný obsah?kolikto stojí?mužu ti penize poslat na účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tak presne tyhle otazky jsem chtel polozit taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 ne, platit jen na bú DLC potřebuje základní hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Hra stojí 270,- ...tzn. 54,- na každého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 tak co, najdou se ještě další dva zájemci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Ještě 2 lidi !!! Někdo se určitě najde, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 to doufám, přídavek kupuju jen v plném počtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ahoj...tak nakonec RDR měním, tudíž můj zájem o DLC padá...sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Mám zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.