Domingster Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Zdravím, mám obyčejné 2.0 reproduktory od Geniusu ale mají pouze 3.5 jack konektor. Je nějaký způsob jak je zapojit do XBOXU? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Pořiď si přechodku. (Mě to tak funguje s VGA kabelem k monitoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Počkej počkej. To je redukce na co? Z jedný strany ten 3.5 jack a z tý druhý je to co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 tady to je popsáno. Zapojují se do něj vlastně dva zbylé kabely (monitor + bílý a červený kabel) http://www.nej-ceny.cz/70169/adapter-stereojack-3-5-2x-cinch-m-f.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Nechápu pořád kam zapojím ten 3.5 jack od reproduktorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Mrkni sem : http://console-forum.net/tema/82992-xbox-360-pripojen-pres-hdmi-jak-vyresit-zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Díky. Ale pořád tam nemohu najít svůj případ. Prostě mám repráky a ty maj výstup 3.5 jack. No jo, jenže XBOX nemá 3.5 jack vstup. A bohužel ani televize. Takže myslím, že potřebuji nějakou redukci z jedné strany samici 3.5 jack a z druhé strany samici na kabely červenej a bílej a tyhle kabely strčím do XBOXU. Je to tak? Bude to fungovat? EDIT: Už to chápu. Sorry všem. Mě to pořád nějak nedocházelo, ale teď už to vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, mám obyčejné 2.0 reproduktory od Geniusu ale mají pouze 3.5 jack konektor. Je nějaký způsob jak je zapojit do XBOXU? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.