Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak zjistit verzi FW ještě před koupí?

oslikmarketka

Recommended Posts

Dobrý den, chystám si koupit PSP 3004. Přečetla jsem si tutoriál a zjistila jsem, že hacknout PSP lze pouze do verze 5.03. Dívala jsem se na stránky nějakých internetových obchodů a údaj o verzi FW jsem nenašla. Špatně jsem hledala, nebo se tento údaj opravdu nevyskytuje? Je to tedy otázka štěstí a smůly, jestli natrefím na starší nebo novější verzi?

A dá se ještě někde koupit NOVÉ PSP 1XXX?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věci se mají takhle... Musíš dobře vybrat obchod a tedy alespoň v ČR nepoužil Alzu protože je to nejvědší dodavatel elektroniky a to zboží se tam dost točí, je tedy dost možné že by si narazila na 6.37 která flashnout nejde. Nevím jak je to na Slovensku ale být tebou tak bych to koupil u méně známé firmy. Co se týče iso záloh tak ty jdou hrát na všech verzých kromě tedy té 6.37 na kterou narazíš těžce (jen u velkého dodavatele). Ať už je to 5.51, 5.55, 6.10 či 6.31 tak jde updatnout na verze 6.20 a tam provést TN-D + perma + aLoader a máš hacknuté psp a umožní ti hrát své stažené hry... Pokud je to 6.35/6.31 Tak máš možnost udělat downgrade na 6.20 a udělat co co jsem řekl A nebo si nechat 6.35 a nainstalovat si CFW Pro b3 což není zas tak dobré ale lepší než nic. Takže moje rada na tvrdo zní ,, Peč na alzu, je dost možné že by si narazila na 6.37 s 4g a byla by si v p..."

Odkaz ke komentáři

Zravim, aktualni info:

Vcera jsem kupoval PSP 3000 God Of War pack v akci az 3500,- > JRC.

Firmware byl 6.30 :) a uz je 6.35 PRO-B. Za tu cenu nadhera.

Jinak tip:

Doporucuju packy (God of War nebo Resistance ten je za 3999,- pokud chcete stribrnou).

Ty jsou na trhu uz nejakou dobu. Hodne pochybuju ze dodelavaly nove proto jsou ted ve vyprodeji. Popr. jeste najit mensi obchod.

Ted prisly nove packy do tech urcite ne.

Hodne stesti.

PS: nekamenujte me ale pokud to nevyjde. Jen davam aktualni info.

Odkaz ke komentáři

Zravim, aktualni info:

Vcera jsem kupoval PSP 3000 God Of War pack v akci az 3500,- > JRC.

Firmware byl 6.30 :) a uz je 6.35 PRO-B. Za tu cenu nadhera.

Jinak tip:

Doporucuju packy (God of War nebo Resistance ten je za 3999,- pokud chcete stribrnou).

Ty jsou na trhu uz nejakou dobu. Hodne pochybuju ze dodelavaly nove proto jsou ted ve vyprodeji. Popr. jeste najit mensi obchod.a tos koupil kde v jrc nebo to je ve vsech ?

Ted prisly nove packy do tech urcite ne.

Hodne stesti.

PS: nekamenujte me ale pokud to nevyjde. Jen davam aktualni info.

.a tos koupil kde v jrc nebo to je ve vsech ?
Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem primo v JRC (Arkady Pankrac v Praze a stejne maji napr. v OCCH).

http://jrc.cz/index.php?a=2&id=51732

Jinak mam pocit ze stejnou akci maji i v Datartu.

http://www.datart.cz/katalog/Herni-konzole-SONY-PSP-black-God-of-War-Ghost-of-Sparta.html

Dokonce God of War chtel instalovat novy FW z UMD 6.31.

Proste podle me vyprodej skladovek. Sony to prehnalo a maji jich moc tak udelaly akci.

Tyhle balicky podle me nedodelavaj a proste jsou pripravene a na trhu do vyprodani zasob. Normalni samotne PSP bych nezkousel tam je podle me riziko moc velke a cena za tenhle pack je perfektni. Popr. muzete rovnou prodat ten God of war :).

Jinak vypada to ze JRC ma na strankach na vrchu u produkty kdy byl zarazeny.

God of War pack: 23.11.2010.

Rozhodne bych nebral nove packy:

Ben 10 Ultimate Alien™ Cosmic Destruction a PSP-3000

FIFA 11 a PSP-3000

EyePet a PSP-3000

U tehle bych cekal 6.37

Popr. obednat prez net a pripravit se na pripadne vraceni dle obch. zakoniku. Predpokladam ze tam je porad moznost vraceni bez udani duvodu.

Jak rikam nerucim za to ale vazne bych se divil pokud by tam byl jiny FW.

Popr. prosim dejte info jak jste dopadly pro ostatni.

Hodne stesti.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu