Vicfull1 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Dohrál jsem singleplayer a chci hrát multiplayer, ale když kliknu na ikonu tk hra naskočí, ale jak tm je pk nějak to connecting tk se to zastaví a nenačte se to... poradte mi co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 tos nám toho teda napsal,musiš problém rozvést,abysme věděli přesně kdy se to sekne nebo kdy tě to vyhodi ze hry...máš origo,nebo neorigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 mám neoriginální hru. prostě zaklikám na ikonu na ploše a hnedka potom naskočí connecting (nebo nějak tak) a pak se to sekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 neorigo nejde...Black Ops se hraje po steamu a AlterOps se přestal vyvijet,takže MP jen s originalem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 a žádný Update nebo nějakej spesiální crack na to neníí joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 zadny crack na originalni multak neni.Musis si najit dedicated server.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 s neoriginální verzí se nezahraje multiplayer vůbec!!!!ani na dedikovaný server se nepřipojí!hodí mu to chybu že cd key je již použivanej nebo ho to nepusti ani do menu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.