Betyn Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Metro 2033,crysis 2,mafia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Je to starý, ale toto téma už tu je... http://console-forum.net/tema/103634-hry-s-nej-grafikou?highlight=nejlep%9A%ED+grafika zase nejaký rejpal..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 No jo no. Jinak všem díky za odpovědi a klidně pište dál. Btw to téma který už tu je je asi 5 měsíců staré. Skoro všichni psali hru Castlevania a teď už se o ní ani nezmiňujete. Teď vede Crysis 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Podle mě má nejhezčí grafiku Crysis 2, to jedno značně pak taky MW2 či AC:Brotherhood jsou dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Podle mě má nejhezčí grafiku Crysis 2, to jedno značně pak taky MW2 či AC:Brotherhood jsou dobrý :) Ty mluvíš pokaždé jinak... Cituji tvůj příspěvek z tématu o MW3: grafika podle mě moc roli nehraje ale MoH taky nemám rád, je to dost velké sklamání ale myslím že má určitě lepší grafiku než MW2, to samý i Halo taky má lepší grafiku než MW2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Ty mluvíš pokaždé jinak...Cituji tvůj příspěvek z tématu o MW3: grafika podle mě moc roli nehraje ale MoH taky nemám rád, je to dost velké sklamání ale myslím že má určitě lepší grafiku než MW2, to samý i Halo taky má lepší grafiku než MW2! Omg sice na grafice nezáleží ale tohle je topic o grafice tak nevim co plácáš za blbosti omfg! Halo Reach má lepší grafiku jak MW2 ale MW2 jí má zajímavější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Omg sice na grafice nezáleží ale tohle je topic o grafice tak nevim co plácáš za blbosti omfg! Halo Reach má lepší grafiku jak MW2 ale MW2 jí má zajímavější.. Já že plácám blbosti? To ty jsi napsal,že MW2 má horší grafiku než Halo i MOH, ale pak přesto uvedeš tady v topicu o nejlepší grafice - MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Hele neplet se do toho omfg, nejhezčí grafika neznamená nejlepší víš omfg!!! Já si myslim že lepší má Halo zatímco MW2 má zajímavější a hezčí, nevím co na tom nechápeš omfg! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Hele neplet se do toho omfg, nejhezčí grafika neznamená nejlepší víš omfg!!! Já si myslim že lepší má Halo zatímco MW2 má zajímavější a hezčí, nevím co na tom nechápeš omfg! Tyvole :D ty jsi chudák.... ty si sám úplně protiřečíš... omfg :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Nechci tě nijak urážet ale radši drž klapačku, vůbec nevíš co píšeš, já to píšu zcela jasně takže mlč a zbohem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Nechci tě nijak urážet ale radši drž klapačku, vůbec nevíš co píšeš, já to píšu zcela jasně takže mlč a zbohem! No jistě dovolíš, abych se ti vysmál :D :D :D Sbohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Kde jsou ty časy, kdy za takovéhle příspěvky nade mnou se dávali karty nebo dokonce banány.:arrowu::ban: PS: Už se k tomu nikdo nevyjadřujte a pokračujte dále v topicu bez urážek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Já za to nemůžu, to tenhle usmrkanec si "začal" :) Nechci dělat takovýhle OT ale když mě k tomu takovejhle tupec nutí tak to si nenechám líbit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Nej grafika 1)Fight Night Champion 2)Crysis2 3)Red Dead Redepmption Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mission360 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 nejlepsi vtip. že prej GtA 4 :-D ja sem horsi grafiku snad nevidel na Xku :-D (hned 1ní příspěvek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 mission přemejšlej než něco napíšeš, má to fakt skvělou grafiku a na PC je to snad jedna z nejlepších grafik určitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mission360 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 promiň, odpad .... i tvůj příspěvek. Stejně vidím, že tvůj dení chléb a národní sport je prudit lidi a pak jim nadávat, takže tě v tom nechám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 nechci nikoho urazit svym nazorem, ale-gta 4 mi moc graficky uzasne neprijde,ale- kdyz si vemete jaka plocha tam je tak ta grafika spatna neni.ale bavime se o grafice a ta rozhodne doTOP nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 teď určitě novej Crisis 2 ale většina novejch her na xko maji grafiku užasnou např: fallout new vegas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Crysis 2, ten mě po grafické stránce dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 1.gta iv 2.red dead redemption 3.mw2 Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 GTA 4 na konzolích? TO si děláš legraci,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jen co se týče GTA IV, tak jsem ho hrál na PC a teď ho hraju na XBOXU a nevidím skoro žádné rozdíly. Podle mě je GTA IV na XBOXU asi jako když je na PC všechno na Highest, minimálně High. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Textury jsou tam o něco horší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 ej gta 4 vypadal dobře v porovnání s PC hrama ale na xku určitě ne :D a na PC i na Xku je to stejné ale hry na Xboxu jdou po grafice trochu vice dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.