AnarkiSKW Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 podle mě Crysis 2 kluci hraju crysis 2 na xku ta grafika se mi zdá tragická dyž si dám jedničku na PC na nej detloše a plný rožlišení tak to vypadá mnohem líp než dvojka na xku je fakt že je to 6 let stará konzole takže so u od toho nedá v tomto směru moc čekat.Ale na druhou stranu je za pár šušnu,ato to je k.urva rozdíl než vrážet těžký prachy do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 kluci hraju crysis 2 na xku ta grafika se mi zdá tragická dyž si dám jedničku na PC na nej detloše a plný rožlišení tak to vypadá mnohem líp než dvojka na xku je fakt že je to 6 let stará konzole takže so u od toho nedá v tomto směru moc čekat.Ale na druhou stranu je za pár šušnu,ato to je k.urva rozdíl než vrážet těžký prachy do PC bohuzel no ... :( je to konzolova konverze tak ta grafika je trosku ochuzena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 kluci hraju crysis 2 na xku ta grafika se mi zdá tragická dyž si dám jedničku na PC na nej detloše a plný rožlišení tak to vypadá mnohem líp než dvojka na xku je fakt že je to 6 let stará konzole takže so u od toho nedá v tomto směru moc čekat.Ale na druhou stranu je za pár šušnu,ato to je k.urva rozdíl než vrážet těžký prachy do PC Konzole je sice stará, ale to co z ní dokázali v Cryteku vymáčknout je až dech beroucí. Pořád se jedná o jednu z nejlépe grafických her co se týče konzolí. Samozřejmě k dosažení nejlepší grafiky je potřeba dobrá televize a kvalitní HDMI kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 na čem myslíš že sem to pouštěl :D ani fullHD a HDMI nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 na čem myslíš že sem to pouštěl :D ani fullHD a HDMI nepomohlo Zkus si zahrát Forzu 3 a teprve uvidíš maximální využití grafiky na xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 TAk ja jsem měl puštěnýho crysise 2 jak na PC tak na X a ten rozdíl není skoro poznat všechno na full , jen čeho jsem si všiml tak že na x nebyl takoví ten bordel ve vodě jak na pc . A oproti PC se mi to na x hraje lépe a pokud vtom není skoro rozdíl tak budu na x hrát dál . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 TAk ja jsem měl puštěnýho crysise 2 jak na PC tak na X a ten rozdíl není skoro poznat všechno na full , jen čeho jsem si všiml tak že na x nebyl takoví ten bordel ve vodě jak na pc . A oproti PC se mi to na x hraje lépe a pokud vtom není skoro rozdíl tak budu na x hrát dál . Jj bohužel Crysis 2 je multiplatformovka, takže na PC to je hodně omezované :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.