Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší grafika

Domingster

Recommended Posts

podle mě Crysis 2

kluci hraju crysis 2 na xku ta grafika se mi zdá tragická dyž si dám jedničku na PC na nej detloše a plný rožlišení tak to vypadá mnohem líp než dvojka na xku je fakt že je to 6 let stará konzole takže so u od toho nedá v tomto směru moc čekat.Ale na druhou stranu je za pár šušnu,ato to je k.urva rozdíl než vrážet těžký prachy do PC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kluci hraju crysis 2 na xku ta grafika se mi zdá tragická dyž si dám jedničku na PC na nej detloše a plný rožlišení tak to vypadá mnohem líp než dvojka na xku je fakt že je to 6 let stará konzole takže so u od toho nedá v tomto směru moc čekat.Ale na druhou stranu je za pár šušnu,ato to je k.urva rozdíl než vrážet těžký prachy do PC

bohuzel no ... :( je to konzolova konverze tak ta grafika je trosku ochuzena :D

Odkaz ke komentáři

Konzole je sice stará, ale to co z ní dokázali v Cryteku vymáčknout je až dech beroucí. Pořád se jedná o jednu z nejlépe grafických her co se týče konzolí. Samozřejmě k dosažení nejlepší grafiky je potřeba dobrá televize a kvalitní HDMI kabel.

Odkaz ke komentáři

TAk ja jsem měl puštěnýho crysise 2 jak na PC tak na X a ten rozdíl není skoro poznat všechno na full , jen čeho jsem si všiml tak že na x nebyl takoví ten bordel ve vodě jak na pc . A oproti PC se mi to na x hraje lépe a pokud vtom není skoro rozdíl tak budu na x hrát dál .

Odkaz ke komentáři

TAk ja jsem měl puštěnýho crysise 2 jak na PC tak na X a ten rozdíl není skoro poznat všechno na full , jen čeho jsem si všiml tak že na x nebyl takoví ten bordel ve vodě jak na pc . A oproti PC se mi to na x hraje lépe a pokud vtom není skoro rozdíl tak budu na x hrát dál .

Jj bohužel Crysis 2 je multiplatformovka, takže na PC to je hodně omezované :?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu