Sistem.Offlyne Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Zdravím, sháním PSP flashera v okolí Ostravy nebo Frýdku-Místku. Je to v podstatě jedno, dorazím kamkoliv :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 co napsat fw, typ psp atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sistem.Offlyne Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Je to slimko, potřebuju flash protože jsem tam dal omylem oficiální 6.30 myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Čekni: http://console-forum.net/tema/117227-tut-flash-pro-psp-fat-slim-v2-bez-pandory-s-fw-6-35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sistem.Offlyne Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Bohužel...zkoušel jsem ale když spustím ten druhý program tak potom co se to dostane do menu tak se kousne. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 napisal jsem ti pm tak odpověz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.