shtrbi Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj lidi...můj dotaz se netýká přímo hry Red Dead Redemption, ale zajímalo by mě, jak se nazývá ona patová situace, kdy na sebe několik lidí míří pistolemi a kde buď všichni složí zbraně, nebo se všichni zastřelí...je to ve scéně, kdy na Johna při pokeru vyjede ten Němec...snad to není spoileroidní dotaz...vím, že to tam John řekl, ale nestačil jsem to zaregistrovat...najde se někdo, kdo stihl? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 To co řekl si nepamatuji, ale není to náhodou status quo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Status quo je v diplomacii, kdy se všichni zavazují dodržovat nějaký stav, tedy mír, s tím, že co kdo má, to mu zůstává. Taky si to nepamatuju z RDR, vím co myslíš, ale nemůžu si vzpomenout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Ani to nemůžu nikde vygooglovat...:-D někdo to určitě ví a poví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Mexican stand off viz. po 33 sekunde tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Jooo to bude ono...:-D děkuji Olafe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.