Umberto Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 neví někdo jestli je na xbox podobná hra jako je HEROES V na PC, celkem mi taková hra na konzole chybí:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 jj taky bych neco takoveho bral :-) snad nekdo neco vyštrachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 No podle toho co vim tak Disciples 3 a Kings Bounty jsou jen na PC takze na Xko asi nic nebude :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Podobné hry na xbox nejsou. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Bohužel, strategie podobného typu moc na konzolích nejsou, jak už zde padlo. No, spíš strategie jako takové, že? PC je v tomhle ohledu jasná volba. A když už jsem u toho, HOMAM V nejsou nic moc, III byly mnohem lepší. A tenhle díl zvládá dnes už opravdu každý počítač. Uvidíme, jaká bude chystaná šestka, která by se měla objevit někdy na konci května. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 jedine co na Xko znam za strategii je Halo Wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 No tak Halo Wars není podobný Heroes, ale to je jedno... Na xko jsou ještě strategie RUSE a Civilization. Ale stejně Heroes a podobný hry si nedokážu představit na konzolích. A Heroes III byl opravdu podle mě nejlepší. Nejvíc se mi i líbil Engine třetího dílu, pak to bylo takový ,,jiný,,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 jj pamatuju si že jsem u H3 strávil hodně hodin, ale i Heroes V se daly. Je to fakt škoda že nic takového na konzole není:-( a Heroes VI na konzole taky nebudou. A propo jaký je to RUSE nebo END WAR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 jj pamatuju si že jsem u H3 strávil hodně hodin, ale i Heroes V se daly. Je to fakt škoda že nic takového na konzole není:-( a Heroes VI na konzole taky nebudou.A propo jaký je to RUSE??? RUSE je dobrý, mají dobře vymyšlené ovládaní. Mě se to dobře hrálo. Jinak na Xko je ješte strategie Command and Conquer 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nacpěte na ty konzole hry všech žánrů, třeba starcraft 2 na nich hrajte, nebo MMORPG jako WoW kde je hafo spelů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nacpěte na ty konzole hry všech žánrů, třeba starcraft 2 na nich hrajte, nebo MMORPG jako WoW kde je hafo spelů... nechápu sice tvůj příspěvek, ale budiž.....Jinak pro mě nej strategie bohužel taky jen na PC byl WORLD in CONFLICT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nacpěte na ty konzole hry všech žánrů, třeba starcraft 2 na nich hrajte, nebo MMORPG jako WoW kde je hafo spelů... Rofl hral si nekdy Heroes V ? Protoze kdyby jo tak by ti bylo jasne ze ovladani by na Xko bylo to posledni nad cim by sis lamal hlavu....(teda alespon podle me) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Je ovšem fakt, že by ovládání přes pad bylo poněkud neohrabané. Neříkám, že by to nešlo vůbec, ale stejně... IMO je myš pro tento typ her asi nejlepší. MMO je další podobný styl. Opět, jde to, jak třeba ukázala FFXI, ale není to ono. Také ovládání této hry na PC je divné, zůstalo totiž podobné ovládání, jako u konzolových verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 To bylo tak obecně do čeho by se ta diskuze mohla vyvinout :D Heroes by šly hrát určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 to je mi jasný že by to šlo hrát určitě, a co teda ten END WAR, jaký to je , myslím hratelnost? Stojí to za to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.