Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Podobná hra na XBOX jako HEROES V

Umberto

Recommended Posts

Bohužel, strategie podobného typu moc na konzolích nejsou, jak už zde padlo. No, spíš strategie jako takové, že? PC je v tomhle ohledu jasná volba.

A když už jsem u toho, HOMAM V nejsou nic moc, III byly mnohem lepší. A tenhle díl zvládá dnes už opravdu každý počítač. Uvidíme, jaká bude chystaná šestka, která by se měla objevit někdy na konci května.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak Halo Wars není podobný Heroes, ale to je jedno...

Na xko jsou ještě strategie RUSE a Civilization.

Ale stejně Heroes a podobný hry si nedokážu představit na konzolích. A Heroes III byl opravdu podle mě nejlepší. Nejvíc se mi i líbil Engine třetího dílu, pak to bylo takový ,,jiný,,.

Odkaz ke komentáři

jj pamatuju si že jsem u H3 strávil hodně hodin, ale i Heroes V se daly. Je to fakt škoda že nic takového na konzole není:-( a Heroes VI na konzole taky nebudou.

A propo jaký je to RUSE???

RUSE je dobrý, mají dobře vymyšlené ovládaní. Mě se to dobře hrálo.

Jinak na Xko je ješte strategie Command and Conquer 3

Odkaz ke komentáři

Nacpěte na ty konzole hry všech žánrů, třeba starcraft 2 na nich hrajte, nebo MMORPG jako WoW kde je hafo spelů...

Rofl hral si nekdy Heroes V ? Protoze kdyby jo tak by ti bylo jasne ze ovladani by na Xko bylo to posledni nad cim by sis lamal hlavu....(teda alespon podle me)

Odkaz ke komentáři

Je ovšem fakt, že by ovládání přes pad bylo poněkud neohrabané. Neříkám, že by to nešlo vůbec, ale stejně... IMO je myš pro tento typ her asi nejlepší. MMO je další podobný styl. Opět, jde to, jak třeba ukázala FFXI, ale není to ono. Také ovládání této hry na PC je divné, zůstalo totiž podobné ovládání, jako u konzolových verzí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu