Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Castle Crashers - společná koupě

kejsi

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

takže jak? kolik nás je? Readdy_B, Nexikar, ryder, FaKe...kejsi nic? Pokud to budu kupovat já, tak účet založím nejdřív o víkendu a potom mi taky budete muset přes účet poslat prachy, dřív vám přihlášení nepošlu:-). napište mi jestli takhle nebo to ryder stihne dřív? Mimochodem, nekoukali jste na to nový Limbo? to vypadá hustě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dřív to určitě nestihnu, mam po dovolený a makam, večer (když to stihnu) si chci zahrát BFBC2 a né se s*át s nějakým účtem, nakonec se domlouváme od března, tak co. nebo to někdo udělejte dřív (email + PSN účet), pošlete mi to a já tam potom jen doplním platební info, zaplatím a bude to dřív.

za to Limbo bych 350,- taky nedal, ale v pěti je to za cenu minis, to by šlo, nemáš Nexi volnej slot?

Odkaz ke komentáři

tak už je nás pět, konečně:-). takže kucííí, jestli někdo (Nexi:-)) založí email např. castlecrashers.PSN@seznam.cz a k tomu PSN účet dřív než v sobotu, tak to obratem zalepim a napíšu č.ú., kam má každý zaplatit svou část a hrajem. Co to Limbo, nechce to taky někdo nebo založit nový téma?

Odkaz ke komentáři

takže Nexi už účty pořešil, večer se na to podívám a když to dobře půjde, tak to poladim...někdy se mi stává, že když používám stejnou kartu na více účtech, tak se mi někdy nechce provést převod hned, jako by ověřovali, že jsem jí neukradl a sony hází chyby i to, když má někdo ve jméně na kartě háčky (můj případ), volal jsem na českou podporu a zatím neví co s tím, ale vždy se to po pár hodinách/dnech vyřeší a platba proběhne, ale to jen tak na okraj, nenechte se znepokojit:)

Odkaz ke komentáři

Takže pánové, když to ten Nexi tak rychle pořešil, nemohl jsem se na to vykašlat:D (jo, účet jsem s dovolením přehesloval). Všechno je OK, Castle Crashers už instaluju, zejtra už mi ho určitě budou hrát děti (asi si budu muset koupit třetí ovladač):). Kdo to všechno chtěl a hlásil se (4 lidi), pošlete 75 Kč (375:5) na číslo účtu mojí manželky:cry: 1492936634/0600, do zprávy napište váš PSN nick a hoďte si mě do přátel, budeme v kontaktu a hned jak dorazí jednotlivé platby, budu vám přes PSN posílat přihlašovací údaje ke stažení. Tak sláva, nakonec to po pár měsících klaplo. Měl jsem cukání koupit rovnou za 390 Kč PLUS na 3 měsíce, kde je Castle Crashers zadara a další blbinky k tomu, ale nevěděl jsem jestli ta hra zůstane i po skončení PLUS jako Dead Nation a nebo ne jako Burnout Paradise. Na Limbo se domluvíme, až dotáhneme tuhle záležitost, ne?

Odkaz ke komentáři

tak jsem udělal dobře, to ať si plusko strčí...za klobouk. poslal jsem žádost o přidání do friendlistu PSN Nexikarovi, JohnyCZE a vaok-cz, tak si mě přidejte (Nexi už mě má). Ještě FaKeu pošli PSN nick ty, ať si tě taky přidám, no a čekám na kačáky, hned jak dorazí posílám vám heslo ke stažení.

Odkaz ke komentáři

vypadá to, že spolupráce funguje:D, takže Nexi už doufám hraje, ryderovi jsem poslal heslo přes PSN...jen jsem chtěl připomenout, asi to všichni stejně víte, ale bacha, stáhnout pouze jednou! předtím zkontrolovat místo na disku (155 MB:))! jakmile se klikne na button Download, odečte se slot i když se hra nestáhne např. kvůli místu nebo když stahování růčo killnete. párkrát už jsem si takhle vypatlal slot, naštěstí u svých her, takže se nic neděje, ale teď je nás pět. a nesmí se tento účet smazat z PS3, jinak hra na vašem main účtu nepůjde hrát, ale to se dá obnovit, download už ne, to se nesmí po*rat:!::roll:

Odkaz ke komentáři

Potvrzuji, že za Castle Crashers už přišly peníze od Nexikare (i platba za Stacking) a JohnyCZE, vaokovi jsem poslal č.ú. a čekám na platbu, ale FaKe jse zatím neozval a nezareagoval, přestože je online. když se neozve, tak ho vosolim a domluvil jsem se předběžně s Holmmim...

Castle Crashers

Readdy_B placeno

Nexikar placeno

JohnyCZE placeno

vaok-cz zatím ne, vyžádal č.ú.

FaKe nereaguje (možná Holmmi)

Tím pádem bych na stejný účet koupil Limbo, ZÁJEMCI HLASTE SE! Ještě jsou volné dva sloty...

Zájemci na Limbo

Readdy_B

Holmmi

JohnyCZE

Odkaz ke komentáři

chlapi, udelal sem strasnou chybu, CC se da hrat ve dvou a ja ted nemam co hrat s pritelkyni, porad mastime Critter Crunch a chtelo by to neco noveho :D nevim proc sem ty rytire nevzal, ale kdyby nekdo mel volny slot, napiste mi PM :D diky moc

EDIT: kdyby to teda FaKe ani Holmmi nechtel, tak ja si ho vezmu :)

Odkaz ke komentáři

kejsi, FaKe se neozval, našel jsem si ho i na PSN (nick Soudruh) a taky nereaguje, slot je volnej, protože kasal (PSN nick vaok-cz) zatím taky nereaguje a našel jsem na CF nějaké komenty, že se taky na někoho o víkendu vybodl s nějakou výmluvou kolem auta, to je v p*či, pak se s někým cizím na něčem domlouvej...nebudu ve svých 40 letech nahánět "nějaký děti" kvůli pár korunám, to je pro mě ztráta času, že.

Kejsi, ozvi se, Castle Crashers uzavřeme a můžeme řešit další hry...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu