Holmmi Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Readdy_B Pocitas semnou ? Zaplatil sem ti to castle crashers.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 holmmi: jasně, že jo!:) nakonec jsme se domluvili takto: Readdy_B Nexikar JohnyCZE Holmmi kejsi kasal (PSN vaok-cz) a FaKe (PSN soudruh) se na to vys*rali a nereagují, howgh:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 takže potvrzuji všechny platby, přihlašovací údaje ke stažení jsem rozeslal už všem přes PSN. Holmmi a kejsi, potvrďte po stažení, že je vše OK a můžem se věnovat výběru další hry:bash::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 klidně bych přikoupil nějakou hru na který by sme se takhle všichni shodli na stejný účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 trochu jsem si projel na ign.com hodnocení PSN her a napadá mě Dead Block, Plants vs Zombies, Gatling Gears, Calling All Cars, Faery, Fancy Pants, Critter Crunch, Echochrome. dost už toho mám, takový ty pecky jako DeathSpanky, Joe Danger, Burn Zombie Burn a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Critter Crunch a Echochrome je nesmysl, Plants vs Zombies doporučuju. Hodně dobré je taky Trine nebo cokoliv ze série PixelJunk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Critter Crunch je nesmysl ale ale ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 ještě zombie apocalipse je dobrý, Plants vs Zombies rozhodně, to neni špatná oddechovka, taky bych bral Dead Block, taky neni špatný Gatling Gears, Faery bych docela zkusil a zjednodušenej LBP Fancy Pants:-D taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 trine a pixeljunky mě nějak nevzali. Mě teda obecně tolik ty PSN hry neberou, přece jenom, máme next-gen konzole a budem na tom hrát 2D chodičky, ne? Napadá mě ještě třeba nějaký drahý DLC např. CoD BO, Crysis 2, MoH nebo Mass Effect 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.