CondexoCZ Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Ahoj lidi,potřebuji od vás dobrou a skvělou pomoct.Vybírám si florbalovou hůl nějakou ideální pro mně,kvalitní dobře zpracovaná a dobrá čepel až se hlavně flor nelámou.Do ceny 500,600,700 KČ,dávejte jen odkazy na flor jen na ty ceny co jsem tu dal.Potřebuji pomoct od vás a věřím že mi pomůžete za tu cenu vybrat pro mně ideální Měřím:163cm PS:Můžete tu dát i ale ne dohromady s částkou co jsem psal nahoře ale do 800,900 maximálně 1 000 KČ. dejte odkazy pod tenhle text.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Zdravím, tak v tý ceně v rozmezí 500-700 Kč by se mi na netu zamlouvala asi nejvíc tahle hůl: http://www.florbal.com/obchod/P_1603_florbalova+hul+salming+campus+32.aspx, s tím pádlem hraju už druhým rokem (mám ho jen na jiný holy od salming) a vyhovuje mi, je pekně zahlý a dobře se s ním vede míček. De ale ještě taky o tvrdost, takže by bylo dobrý sem napsat, kolik přibližně vážíš. Jestli už florbal trochu hraješ, nebo plánujš že ho do budoucna budeš dlouho hrát, tak bych bejt tebou přihodil pár stovek a koupil: http://www.florbal.com/obchod/P_2318_florbalova+hul+canadien+11+ics+34.aspx, je to novinka pro tuhle sezónu a měl sem možnost ji zkusit na pár trénincích a je to fakt paráda. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Dal si tu odkazy na hokejky které nejsou pro mně měřím 163cm a pro mně by byla spíš nejlepší 87 cm.nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 je mi 14 no,a budu to začinat hrát venku je krasne a nebudu furt sedet u pc jak sem dřív seděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Když sem si kupoval hůl tak sem měřil prřibližně stejně jak ty a koupil sem 95 cm, zkoušel sem kratší a nesedlo mi to, musíš u toho bejt víc ohnutej a bolej z toho záda. S tou 95 sem ani předtím neměl problém, vyhovovalo mi to a vyhovuje mi to i teď (mám cca. 170cm). Ale je to hlavně o zvyku no, takže to poznáš sám, ale bejt tebou bych radši šáhnul po tý normální dýlce 95-56, než po těch kratších. Navíc určitě porosteš tak by bylo zbytečný pak třeba za puů roku nebo rok kupovat novou hůl, kvůli tomu že u tamtý budeš vohlej ;) A jestli chceš začínat venku tak bych teda spíš bral tu první hokejku, tu Salming ;) venku se docela ničej pádla zespodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 http://www.florbal.com/obchod/P_1654_vyprodej+florbalova+hul+unihoc+ace+33.aspx mám tuhle a jsem s ní maximálně spokojen... hraju florbal maximálně 2x do měsíce, takže na mé potřeby to dostačuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 FaNa na ICQ sem si tě přidal jako Tampere,tam to projednáme ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.