Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Florbalová hůl


CondexoCZ

Recommended Posts

Ahoj lidi,potřebuji od vás dobrou a skvělou pomoct.Vybírám si florbalovou hůl nějakou ideální pro mně,kvalitní dobře zpracovaná a dobrá čepel až se hlavně flor nelámou.Do ceny 500,600,700 KČ,dávejte jen odkazy na flor jen na ty ceny co jsem tu dal.Potřebuji pomoct od vás a věřím že mi pomůžete za tu cenu vybrat pro mně ideální

Měřím:163cm

PS:Můžete tu dát i ale ne dohromady s částkou co jsem psal nahoře ale do 800,900 maximálně 1 000 KČ. dejte odkazy pod tenhle text.Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

tak v tý ceně v rozmezí 500-700 Kč by se mi na netu zamlouvala asi nejvíc tahle hůl: http://www.florbal.com/obchod/P_1603_florbalova+hul+salming+campus+32.aspx, s tím pádlem hraju už druhým rokem (mám ho jen na jiný holy od salming) a vyhovuje mi, je pekně zahlý a dobře se s ním vede míček. De ale ještě taky o tvrdost, takže by bylo dobrý sem napsat, kolik přibližně vážíš.

Jestli už florbal trochu hraješ, nebo plánujš že ho do budoucna budeš dlouho hrát, tak bych bejt tebou přihodil pár stovek a koupil: http://www.florbal.com/obchod/P_2318_florbalova+hul+canadien+11+ics+34.aspx, je to novinka pro tuhle sezónu a měl sem možnost ji zkusit na pár trénincích a je to fakt paráda. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když sem si kupoval hůl tak sem měřil prřibližně stejně jak ty a koupil sem 95 cm, zkoušel sem kratší a nesedlo mi to, musíš u toho bejt víc ohnutej a bolej z toho záda. S tou 95 sem ani předtím neměl problém, vyhovovalo mi to a vyhovuje mi to i teď (mám cca. 170cm). Ale je to hlavně o zvyku no, takže to poznáš sám, ale bejt tebou bych radši šáhnul po tý normální dýlce 95-56, než po těch kratších. Navíc určitě porosteš tak by bylo zbytečný pak třeba za puů roku nebo rok kupovat novou hůl, kvůli tomu že u tamtý budeš vohlej ;)

A jestli chceš začínat venku tak bych teda spíš bral tu první hokejku, tu Salming ;) venku se docela ničej pádla zespodu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu