varinek Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Zajímá vás XMB customizace ? Koukněte sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Pls nemohlo by se zavést něco takovýho jako udávat už do názvu topicu, že je to téma ohledně CFW??? Vážně už mě štve, jak rozkliknu téma těším se co zajímavýho se dozvím a nakonec je to nějaká "hloupost" kolem CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 ^^ Ber to tak, že s OFW se na nic zajímavýho těšit nemusíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 No jasan o to mi právě jde, když vidím téma customizace XMB, tak to rozkliknu s tím, že mě zajímá o co jde a já třeba neznám moc úprav tohohle typu maximálně tak stahnout nový téma. Ale kdybych už z názvu topicu viděl, že jde o CFW, tak bych ho ani nerozklik, protože ho nemám a k ničemu by mi to nebylo. To se týká i různých témat, kde se lidi ptají na otázky, tohle mi nefunguje, jak udělat tamto, atd. tak opět rozklikávám, jestli nemůžu poradit a zase zjistím, že se to týká CFW, tak téma zavírám, protože k tomu nemám co říct. Myslím si, že kdyby bylo pravidlo aby se u takových témat už v názvu uvádělo CFW, že by to usnadnilo práci dost lidem, a trochu by se to zpřehlednilo. Např. tady: Zajímá vás XMB customizace? (CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 - jak psal tekk na OFW se na nic zajimaveho nedockas :D - změna nadpisu na : Zajímá vás XMB customizace? (CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.