Antabelus Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Pokud jste si někdo četl návod Tekkena (http://console-forum.net/showthread.php?t=11173), tak jste se jistě dozvěděli, že někdy mohou nastat problémy s IdStorage, protože se po zákroku pandořinou baterií neobnoví.... Ale i to se dá pěkně zafixovat - prostě jí posléze obnovíme..... :) Jak na to? Takže jako první, stáhneme si KeyCleaner od Chilly Willyho Tady máte jeho ofiko topic... Tady něco o KeyCleaneru z qj.net: File DescriptionKeyCleaner shows the state of the IdStorage in your PSP, and makes corrections to common problems caused by the old downgraders. Takže hodíme si to do GAME (kernel 1.50) a spustíme v PSP. Hodí nám to todle: (toto je ver.1.0 takže tam budou nějaké drobné změny :)) No a my si jen zvolíme co chceme dělat :) O - ukončit X - zafixovat Čtverec - zálohovat klíče Za points bych se nezlobil :) :bash: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 lol člověk mu něco prozradí a on to takhle vytrubuje :D:D:D tekky můžeš klidně taky přidat link na tenhle topic do tutu na pandorku :) jo už sem to tam přidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 :D proč se nepochlubit...., že??? :lol: btw: Díky za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 lol člověk mu něco prozradí a on to takhle vytrubuje :D:D:D mně tohle taky něco připomíná: http://console-forum.net/showpost.php?p=205690&postcount=8 :D dobrej tut, poslal jsem points :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 THX :ok: :) :) tekky můžeš klidně taky přidat link na tenhle topic do tutu na pandorku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ywos Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Pěkný ale jedna věc mi je nejasná. V jakým PSP to mám spustit? Došlo mi že ne v tom na kterým se chystám provést pandoru páč tam píšeš Kernel 1.50. Takže teď nevim jestli na PSP kde budu vytvařet jigkick a pak to ňák přes MS dostat na to druhý a nebo na PSP po dokončení pandory a nainstalování CF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Pěkný ale jedna věc mi je nejasná. V jakým PSP to mám spustit? Došlo mi že ne v tom na kterým se chystám provést pandoru páč tam píšeš Kernel 1.50. Takže teď nevim jestli na PSP kde budu vytvařet jigkick a pak to ňák přes MS dostat na to druhý a nebo na PSP po dokončení pandory a nainstalování CF ehm, celkem logicky, IdStorage se MUZE podelat AZ PO PROVEDENI DOWNu PANDOROU.. tzn. kde jinde by jsi to spoustel, nez na PSPcku, ktere jsi jigkickem DOWNul.. ;) proc by jsi to poustel na svym, tam mas idstorage snad ok - pokud jsi nepouzil pandoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 somarinu vravis. kluce sa poskodia pri hocijakom downgrade TA-082/6 lebo tam je zakodovane, aby sa nedala pouzit 1.50 ipl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 somarinu vravis. kluce sa poskodia pri hocijakom downgrade TA-082/6 lebo tam je zakodovane, aby sa nedala pouzit 1.50 iplomg, ale tohle nas v tuto chvili nezajima.. proc bych rikal podrobnosti? On chtel jen vedet kde to spustit.. tak logicky na tom downutem PSPcku.. na svem tezko, kdyz mu vse jede, tam asi IdStorage obnovovat nechce... :roll: ... navic kdyz uz se objevily problemy, tak byly jen ve spojeni s pandorou ... nikdo neni zvedavy na ty tvoje "macherske" posudky, tak si toho nech a jdi si rypat jinam, na otazku - na to hlavni - jsem odpovedel.. kdyz chce nekdo vedet barvu bananu, proc bych mel rikat take jeho tvar, kde se nachazi, jak chutna... :roll: proste jsem jen nerekl ze je to z kazdeho DG s deskou TA082+ noa? EDIT: To by nebyl myschoo, aby si - do mne - NErypnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Souhlasím. Taky do mě věčně rejpe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 myschoo ma pravdu tak sa potom necudujte ty co mate 82 ked za nejaky cas po fixe id budete flashovat 1.50 lebo ciste teoreticky asi briknu. BTW je to docela zbitocne pokial nejdete na zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 přesně jak tady psal, slouží to k opravě TA-082 (086) ale jen kvůli starším downgradům který nebyli dokonalý, v pandoře je už novej způsob kterej nedělá binec jak ty starý (protože se toho už ví víc) no a rozhodně to nedokáže vytovřit smazaný IdStorage, takže je to prakticky na nic (teď) Vlastně jo, dokáže to udělat zálohu kdyby se něco snima stalo a třeba by nejelo PSP, pak stačí pustit ten program .... ale moment, jak to udělat když PSP nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ywos Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 No já nejspíš budu dělat downgrade kámošovit tak se o moje PSP naštěstí nejedná, jen sem se dočet že po pandoře můžou nastat problémy s IDstorage tak sem si to chtěl nějak "pojistit". Ale v tom o čem se tu bavite mám momentálně absolutní bordel. Holt sem na PSP ještě lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Vlastně jo, dokáže to udělat zálohu kdyby se něco snima stalo a třeba by nejelo PSP, pak stačí pustit ten program .... ale moment, jak to udělat když PSP nejede? Mno kvůli tomu IdStorage může PSP třeba jen blbnout, ale ja myslim že ted jak je ten MaxSafe tak ten se vměstná do Pandora's menu a pak to nějak i obnovuje....., ne? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 jo to neni problém, problém je když se smaže IdStorage, a neni záloha, nemůže se totiž použít cízí IdStorage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Jo tak to dává celkem logiku ne? :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Mohl by mi někdo poradit jakým způsobem s teda obnoví ty původní hodnoty IDstorage na TA-082 když nejsou zazálohované? A když je obnovím tak mohu dělat downgrade zpět na 1.50 a upgrade na CF bez rizika bricku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 no tak už to totálně nechápu:D tak jak mám ten program přesně použít do pandory?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Nikdo neví jak obnovit klíče v IDstorage na TA-082 když je nemám zazálohované? A kdybych dal ofic. FW 2.71 se kterým to bylo koupené obnoví se IDstorage? Pak záloha klíčů, pak down na 1.50, pak upgr na CF a obnova klíčů? Fungovalo by to? Ale jak potom s upgradem na další CF nebo down na 1.50? Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Neví někdo jak se pracuje s tím KeyClener 1.4 abych obnovil klíče na TA-082 a aby zůstaly upravené klíče pro down? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.