Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Obnova IdStorage!

Antabelus

Recommended Posts

Pokud jste si někdo četl návod Tekkena (http://console-forum.net/showthread.php?t=11173), tak jste se jistě dozvěděli, že někdy mohou nastat problémy s IdStorage, protože se po zákroku pandořinou baterií neobnoví....

Ale i to se dá pěkně zafixovat - prostě jí posléze obnovíme..... :)

Jak na to?

Takže jako první, stáhneme si KeyCleaner

keycleansc7.jpg

od Chilly Willyho Tady máte jeho ofiko topic...

Tady něco o KeyCleaneru z qj.net:

File Description

KeyCleaner shows the state of the IdStorage in your PSP, and makes corrections to common problems caused by the old downgraders.

Takže hodíme si to do GAME (kernel 1.50) a spustíme v PSP.

Hodí nám to todle:

ccb4fe07.png

(toto je ver.1.0 takže tam budou nějaké drobné změny :))

No a my si jen zvolíme co chceme dělat :)

O - ukončit

X - zafixovat

Čtverec - zálohovat klíče

Za points bych se nezlobil :) :bash: :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný ale jedna věc mi je nejasná. V jakým PSP to mám spustit? Došlo mi že ne v tom na kterým se chystám provést pandoru páč tam píšeš Kernel 1.50. Takže teď nevim jestli na PSP kde budu vytvařet jigkick a pak to ňák přes MS dostat na to druhý a nebo na PSP po dokončení pandory a nainstalování CF

Odkaz ke komentáři

Pěkný ale jedna věc mi je nejasná. V jakým PSP to mám spustit? Došlo mi že ne v tom na kterým se chystám provést pandoru páč tam píšeš Kernel 1.50. Takže teď nevim jestli na PSP kde budu vytvařet jigkick a pak to ňák přes MS dostat na to druhý a nebo na PSP po dokončení pandory a nainstalování CF

ehm, celkem logicky, IdStorage se MUZE podelat AZ PO PROVEDENI DOWNu PANDOROU.. tzn. kde jinde by jsi to spoustel, nez na PSPcku, ktere jsi jigkickem DOWNul.. ;) proc by jsi to poustel na svym, tam mas idstorage snad ok - pokud jsi nepouzil pandoru...

Odkaz ke komentáři

somarinu vravis. kluce sa poskodia pri hocijakom downgrade TA-082/6 lebo tam je zakodovane, aby sa nedala pouzit 1.50 ipl
omg, ale tohle nas v tuto chvili nezajima.. proc bych rikal podrobnosti? On chtel jen vedet kde to spustit.. tak logicky na tom downutem PSPcku.. na svem tezko, kdyz mu vse jede, tam asi IdStorage obnovovat nechce... :roll:

... navic kdyz uz se objevily problemy, tak byly jen ve spojeni s pandorou

... nikdo neni zvedavy na ty tvoje "macherske" posudky, tak si toho nech a jdi si rypat jinam, na otazku - na to hlavni - jsem odpovedel.. kdyz chce nekdo vedet barvu bananu, proc bych mel rikat take jeho tvar, kde se nachazi, jak chutna... :roll: proste jsem jen nerekl ze je to z kazdeho DG s deskou TA082+ noa?

EDIT: To by nebyl myschoo, aby si - do mne - NErypnul...

Odkaz ke komentáři

přesně jak tady psal, slouží to k opravě TA-082 (086) ale jen kvůli starším downgradům který nebyli dokonalý, v pandoře je už novej způsob kterej nedělá binec jak ty starý (protože se toho už ví víc) no a rozhodně to nedokáže vytovřit smazaný IdStorage, takže je to prakticky na nic (teď)

Vlastně jo, dokáže to udělat zálohu kdyby se něco snima stalo a třeba by nejelo PSP, pak stačí pustit ten program .... ale moment, jak to udělat když PSP nejede?

Odkaz ke komentáři

No já nejspíš budu dělat downgrade kámošovit tak se o moje PSP naštěstí nejedná, jen sem se dočet že po pandoře můžou nastat problémy s IDstorage tak sem si to chtěl nějak "pojistit". Ale v tom o čem se tu bavite mám momentálně absolutní bordel. Holt sem na PSP ještě lama

Odkaz ke komentáři

Vlastně jo, dokáže to udělat zálohu kdyby se něco snima stalo a třeba by nejelo PSP, pak stačí pustit ten program .... ale moment, jak to udělat když PSP nejede?

Mno kvůli tomu IdStorage může PSP třeba jen blbnout, ale ja myslim že ted jak je ten MaxSafe tak ten se vměstná do Pandora's menu a pak to nějak i obnovuje....., ne? :bash:

Odkaz ke komentáři

Nikdo neví jak obnovit klíče v IDstorage na TA-082 když je nemám zazálohované? A kdybych dal ofic. FW 2.71 se kterým to bylo koupené obnoví se IDstorage? Pak záloha klíčů, pak down na 1.50, pak upgr na CF a obnova klíčů? Fungovalo by to? Ale jak potom s upgradem na další CF nebo down na 1.50? Neví někdo?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu