Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

válka :-)


donnybsc

Recommended Posts

Hackeři slibují Sony pomstu

4.4.2011 12:52 | autor: Jaromír Chvalíček |

OSK3a3d39_HACKERSRETRIBUTION.jpgHackeři slibují pomstu firmě Sony za zneužívání soudního systému pro účel cenzurování informací. Hrozí, že tímto krokem skutečné problémy pro Sony ohledně ochrany PS3 proti pirátství teprve začínají.

Zdá se, že Sony svým tvrdým pronásledováním legendárního hackera, známého jako Geohot, kterému se ochranu PS3 podařilo prolomit, teprve skutečnou válku odstartovala. Můžete se podívat na výzvu boje proti Sony.

V době, kdy se Sony představila se svým novým handheldem PSP2, to bude zajímavé sledovat. Situace začíná připomínat moment, kdy píchnete do vosího hnízda. Podaří se Sony hackerské vosy zlikvidovat dýmem, nebo ji čeká hromada žihadel?

Zdroj: bonusweb.cz

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section.idn#A110404_125212_bw-zurnal-ostatni_osk

Tak to začíná vypadat zajímavě těším se na průběh této války :-)

Zajímají mě vaše názory.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Anonymous a ich DDoS utoky cez LOIC kde sa klient pripaja na IRC... vacsinou tam maju len par ludi (cca 500), tym ze vyradia PSN nic neziskaju ... bezny ludia riskuju navstevu policajtov v pripade ak sa zucastnia .. co sa jedna PS3/PSN je to podla mna v srackach, maju tam hrozne vela cheaterov a cele je to naprd :-) v tomto ma Xbox vyhodu ze cheateri su iba majitelia JTAG alebo LAG Switchu, a ti JTAGeri vacsinou nechodia na live - no raz som zazil fun server v TF2 kde bola Moon Gravity, takze tymto sposobom mi to vobec neprekaza a je to vcelku sranda :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť je tahle "válka" už u konce a možná že i Sony přistoupilo k dohodě díky anonymous.

Každopádně i v manuálu pro LOIC (Low Orbit Ion Cannon) bylo řečený, že ho nemají používat lidi na svých vlastních počítačích (takže radši v Internetových kavárnách, ve škole,...), kdo nečetl, jeho chyba. Nicméně dlouhodobejsim vyrazenim PSN by určitě ohrozili přížeň některých uživatelů k Sony (uživatel chce mít funkční PSN a nezajímá ho, z jakýho důvodu to nejede). A přízeň znamená zisky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu