Laparoskop Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zdravim,uvažoval jsem,že bych si koupil hru či hry z USA,a nemám stim zkušenosti,tak se chci zeptat,jestli mi to půjde (když mi máme PAL a oni NTSA nebo tak nějak),pište jen ten,kdo to víte 100%,díky moc za odpovědi předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Půjde to... jen na Xboxu to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Na PS3 se regiony nijak nerozlišují, PS3 dovezné z USA přehraje hry s EU formátem, a naopak. Jen to někdy hapruje s BD Filmama. X360 regiony přísně rozlišuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Ok,super,díky,ale počkám ještě na jeden koment,abych měl jistotu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tak jo díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Laparoskop
Zdravim,uvažoval jsem,že bych si koupil hru či hry z USA,a nemám stim zkušenosti,tak se chci zeptat,jestli mi to půjde (když mi máme PAL a oni NTSA nebo tak nějak),pište jen ten,kdo to víte 100%,díky moc za odpovědi předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.