Laparoskop Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Zdravim,uvažoval jsem,že bych si koupil hru či hry z USA,a nemám stim zkušenosti,tak se chci zeptat,jestli mi to půjde (když mi máme PAL a oni NTSA nebo tak nějak),pište jen ten,kdo to víte 100%,díky moc za odpovědi předem. Citovat
0 konas70 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Půjde to... jen na Xboxu to nejde... Citovat
0 LegionCZE Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Na PS3 se regiony nijak nerozlišují, PS3 dovezné z USA přehraje hry s EU formátem, a naopak. Jen to někdy hapruje s BD Filmama. X360 regiony přísně rozlišuje. Citovat
0 Laparoskop Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Ok,super,díky,ale počkám ještě na jeden koment,abych měl jistotu :-). Citovat
Otázka
Laparoskop
Zdravim,uvažoval jsem,že bych si koupil hru či hry z USA,a nemám stim zkušenosti,tak se chci zeptat,jestli mi to půjde (když mi máme PAL a oni NTSA nebo tak nějak),pište jen ten,kdo to víte 100%,díky moc za odpovědi předem.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.