rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 To že někdo má trošku víc peněz neznamená že je rozmazlenej, jinak rozhodně to neni tak že mi mamka dá tisícovku a řekne at si jdu koupit hru :) Nene, taky si je musím vydělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 To že někdo má trošku víc peněz neznamená že je rozmazlenej, jinak rozhodně to neni tak že mi mamka dá tisícovku a řekne at si jdu koupit hru :) Nene, taky si je musím vydělat :) Taky jsem psal, ze nejsi rozmazlenej, ale rozmazlovanej.....A myti nadobi fakt neni vydelavani, to ja delam doma taky a zadarmo :) Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Nemluvim o žádnym mytí nádobý :) Nebud vlezlej, jinak bych to nenapsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 já si vydělávám prachy pře facebook ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Nemluvim o žádnym mytí nádobý :) Nebud vlezlej, jinak bych to nenapsal :) Nevim co jineho si mam predstavit pod tvym oznacenim "domaci prace" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Psal jsem tu snad někde domácí práce ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Jo, jinak bych o tom nemluvil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 domací práce = " mami daš mi litr ?" "jo,tady máš" :-D ne dělám si srandu xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Immortal14397 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Hej taky si musim rejpnout :D V podpisu máš napsáno "95% Teenageru kouří,jestli patříš mezi těch zbylích 5% dej si to do profilu" .. Tak proč ta pusa má na těch kalhotech napsáno Marlboro ? :D Btw. Dal bych si máčka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Desmond,Rocky-Pomužete mi založit nove téma prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 To snad nezvládneš sám :D ? Prostě založ nové téma a nepiš tam něco jako je povinost mít originálku, 15+ a tak podobně :) Stejně RDR mě už moc nebaví a ani ho nehraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Me u RDR straaasne bavil single, to jsem jel flash a ted jsem si to sehnal jen kvuli MP a ten me moc nechytl (moc jsem mu nedal a az jsem ho trosku nechapal, asi jsem zhyckany BF? MW a HR :)) tak jedu skvely singl znova.... Ale kdyby byla velka dobra parta tak bych si dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Jojo chtělo by to tak 8 lidí a byla by to pecka ale 3-4 je na tuhle masivní gamesu málo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.