cartwright Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Je ještě vůbec někdo kdo hraje hry po netu? Kdyžtak si mě přidejte, zatím mám jen Halo reach a fable III ale časem přibudou určitě další hlavně sporty, nhl, fifa atd. Vrátil jsem se po asi 3 letech k xboxu a přátelé ktery jsem měl jsou pořád offline tak nevím :( díky. Můj nick je: koli1980 cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Přátelé mají zřejmě ban :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 I to je možný :D tak právě proto se ptám jestli je ještě někdo aspoˇˇn trochu poctivý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Zde najdeš hrstku hráčů z česka a slovenska http://console-forum.net/tema/94159-hledate-nekoho-na-hrani-pres-xbox-live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.