Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Guest Anonymous
Odesláno
t;]Ok, kdo me prekona s moji metou 90%...?

Zejtra jsem celej den v práci a pak jdu pryč, ale středu mám celou volnou, tak se do toho vrhnu po hlavě a... :P

Ja sem celej mesic na chalupe a nemam co delat....

Odesláno
Nejlepší je v Most wanted na psp ja se dá vytáhnout z Corvety nějakech 420 Km/h,to se teprv rozproudí krev v žilách.

Jo to máš recht, vyždímal jsem z něj asi 424 (myslím :roll: ), ale moc mě zrovna s ním jezdit nebaví, v MW se mě asi nejvíc líbí Carrera 4S a... BMW :) .

PS: nepřišel jsi už na to, jak dojezdit MW na 100%? :?

Odesláno

Uff, tak dneska jsem zase sednul k NFS UR a stala se mi taková docela raritní záležitost :) . Už jsem psal, že mi moc nejdou Nitrous Run závody (hlavně ten na 20 branek) a tak jsem zatnul zuby a pustil se do nich. Změnil jsem auto a nevěřícně jsem koukal, že se mi na 5-tý pokus podařilo těch dvacet branek odjezdit na bronz. No nic, začnu hrát o stříbro a v tom se to stalo :D . Třetí trať (Bayside Run) - limit 10 branek, tak si tak zběsile jezdím, abych to splnil na první pokus - splněno -> jedu dál....pořád....pořád....kdy mi asi tak vyprší limit?! Asi nikdy!!!! :D No prostě jsem se do toho tak zažral, že mi z toho vylezlo 301 projetých branek :shock: . He, bylo to jako droga :twisted: , nejdřív jsem si řekl, ve 100 končím, potom ve 200, nakonec jsem si stanovil limit 300, ale nějakým nedopatřením mi auto dojelo ještě k jedné brance :lol: :lol: . Ale abych jenom netlachal, tak dávám screeny :P

PS: pro Primátora, mám zatím 88%, ještě mi dej chvilku a mám Tě :P

nfsur_02.jpg

nfsur_01.jpg

He, všiměte si hracího času :D .

Jinak snad to nebude takový OT :roll: , jen jsem to ze sebe musel dostat :) .

Ne nepřišel.Už sem ho prodal

Aha, tak nic, budu na to muset přijít sám :)

Odesláno

Tak jsem tu zase a tentokrát s problémem. Včera jsem konečně dojezdil poslední závod v NFSUR a protože mi chyběl v garáži poslední "Boss Car" Subaru Impreza, těšil jsem se, že se mi slavnostně otevře. Ale nic, v Bonus Car mám jen Corvette, Skyline a Charger :? . Přitom v My Underground mám hru splněnou na 100% a všechny medaile vyhrané. Nemáte někdo podobný problém? Třeba Primátor :roll: :P ?

Odesláno

Tak to mně napadá snad už jen to, že ty bonusovky se otvírají nejspíš podle toho, jakým způsobem (v jakým sledu) se závody odjíždějí a asi všechny odemknout nejdou... No nic, až to někdy dojezdíš, dej vědět, jaks dopad.

Jo a jinak teda klobouk dolu :wink:, já právě ty poslední dva Nitro Runy odjel snad na desátej pokus...

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu