Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NFS MW vs. NFS UR

Stenley11

Recommended Posts

OFFTOPIC

Ups, pardon, nechal jsem se unést :oops: .

Nechapem!? :wink: :P

Aaale to já jen tak, že se občas dostávám taky snadno do OT, tak se kárám předem :) .

Ok, kdo me prekona s moji metou 90%...?

Zejtra jsem celej den v práci a pak jdu pryč, ale středu mám celou volnou, tak se do toho vrhnu po hlavě a... :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous
t;]Ok, kdo me prekona s moji metou 90%...?

Zejtra jsem celej den v práci a pak jdu pryč, ale středu mám celou volnou, tak se do toho vrhnu po hlavě a... :P

Ja sem celej mesic na chalupe a nemam co delat....

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je v Most wanted na psp ja se dá vytáhnout z Corvety nějakech 420 Km/h,to se teprv rozproudí krev v žilách.

Jo to máš recht, vyždímal jsem z něj asi 424 (myslím :roll: ), ale moc mě zrovna s ním jezdit nebaví, v MW se mě asi nejvíc líbí Carrera 4S a... BMW :) .

PS: nepřišel jsi už na to, jak dojezdit MW na 100%? :?

Odkaz ke komentáři

Uff, tak dneska jsem zase sednul k NFS UR a stala se mi taková docela raritní záležitost :) . Už jsem psal, že mi moc nejdou Nitrous Run závody (hlavně ten na 20 branek) a tak jsem zatnul zuby a pustil se do nich. Změnil jsem auto a nevěřícně jsem koukal, že se mi na 5-tý pokus podařilo těch dvacet branek odjezdit na bronz. No nic, začnu hrát o stříbro a v tom se to stalo :D . Třetí trať (Bayside Run) - limit 10 branek, tak si tak zběsile jezdím, abych to splnil na první pokus - splněno -> jedu dál....pořád....pořád....kdy mi asi tak vyprší limit?! Asi nikdy!!!! :D No prostě jsem se do toho tak zažral, že mi z toho vylezlo 301 projetých branek :shock: . He, bylo to jako droga :twisted: , nejdřív jsem si řekl, ve 100 končím, potom ve 200, nakonec jsem si stanovil limit 300, ale nějakým nedopatřením mi auto dojelo ještě k jedné brance :lol: :lol: . Ale abych jenom netlachal, tak dávám screeny :P

PS: pro Primátora, mám zatím 88%, ještě mi dej chvilku a mám Tě :P

nfsur_02.jpg

nfsur_01.jpg

He, všiměte si hracího času :D .

Jinak snad to nebude takový OT :roll: , jen jsem to ze sebe musel dostat :) .

Ne nepřišel.Už sem ho prodal

Aha, tak nic, budu na to muset přijít sám :)

Odkaz ke komentáři

LOL 50 hodin. 2 Dni a 2 Hodiny 35 Minut a 3 Sekundy tak to je pecka.

Aaaah lidi neblázněte :!: to je 50 minut 35 sekund 03 setiny :shock: :lol: . Já to měl na mysli tak, že oroti standarním pětiminutovým závodům je tohle docela good :D . Ale 50 hodin fakt neeee :P :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tu zase a tentokrát s problémem. Včera jsem konečně dojezdil poslední závod v NFSUR a protože mi chyběl v garáži poslední "Boss Car" Subaru Impreza, těšil jsem se, že se mi slavnostně otevře. Ale nic, v Bonus Car mám jen Corvette, Skyline a Charger :? . Přitom v My Underground mám hru splněnou na 100% a všechny medaile vyhrané. Nemáte někdo podobný problém? Třeba Primátor :roll: :P ?

Odkaz ke komentáři

Tak se mi stala jedna příjemná věc.Dneska jsem zapnul PSP a chtěl jsem pokračovat v save v NFS:UR a hra mi píše po zmáčknutí start corrupted data.Tak zkouším format karty a znova to rozjet.Jinak kupuju originál.Už se někomu něco takového stalo???

Odkaz ke komentáři

No tak to je dobrá zrada sakryš :? . Mě se tohle nestalo, chybu mi to házelo jen když jsem zkoušel spustit přes devhook, ale trochu jinou. Tak jsem pořídil originálku a ta jde i přes devhook (zlákala mě možnost screenshotů :) ). Chjo, ale dík :wink:

Odkaz ke komentáři

A co je poškozený, save? Kdyžtak bych Ti mohl poslat můj zálohovanej na 93% (možná bych našel i starší). Nevím sice, jestli by to řešilo můj problém (jestli jsem udělal nějakou chybu, která mi Imprezu v bonus car už neotevře, tak to asi nevyřešíme), ale ty bys to nemusel hrát od začátku...

Odkaz ke komentáři

Tak hned jak jsem otevřel bonus cars ,tak mně to trklo.Mněl jsem 3 auta hned vedle sebe a to poslední-skyline ,tam nebylo.A teď je to jinak.Hned jsem kupodivu na první pokus dal ty nitro speed co tam chyběla.Na stříbrnou a zlatou.No a jedu dál.Už jenom ty bonus cars a je to.Ještě jednou díky za save. :wink:

Odkaz ke komentáři

Tak to mně napadá snad už jen to, že ty bonusovky se otvírají nejspíš podle toho, jakým způsobem (v jakým sledu) se závody odjíždějí a asi všechny odemknout nejdou... No nic, až to někdy dojezdíš, dej vědět, jaks dopad.

Jo a jinak teda klobouk dolu :wink:, já právě ty poslední dva Nitro Runy odjel snad na desátej pokus...

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu