Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kmeaw CFW 3.55 - nejdou spouštět hry

Petrus

Otázka

Zdravím,

mám problém, chtěl jsem si z firmwaru 3.41 nainstalovat Kmeaw, tak jsem updatnul na oficiální 3.55, poté jsem updatoval z XMB na Kmeaw, ale hlásilo to problém (asi jsem měl v PSku ten Sony slient patch...), tak jsem to nainstaloval přez recovery a už to jede (nevím jsetli v system setings - system info ma být pouze číslo verze: 3.55 a nebo tam má být 3.55-kmeaw)

No, v Games mám položku Install package, tak jsem nainstloval lv2 v6, spustil, nainstaloval multiman, gaiu, rogero....

No a zde nastává problém, vždy když spustím hru, tak se nic neděje, zkoušel jsem to spouštět s originální hrou v mechanice (a to NHL 09, Guitar Hero 4, Assassins Creed a F1 World Champions) ale vždy se mi načetla pouze originální hra, i když jsem dal v multimanageru select+křížek aby mi to nabootovalo přímo, a nevracelo do XMB, ale zase, spustila se hra v originální mechanice.... :cry: :cry:

Neví někdo co stím?

Děkuji moc, byl bych moc vděčný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tohle se mi taky stávalo, ale pomohl restart konzole, pokud nejdřív zapneš ten lv2 a hru tak to zkus bez toho, protože managery jako gaia a multiMAN maji tuto funkci v sobě. Ještě máš možnost přeinstalovat CFW(nic se ti nesmaže) nebo Managera, ale jestli si jich zkoušel víc a bylo to stejný tak nwm.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tohle se mi taky stávalo, ale pomohl restart konzole, pokud nejdřív zapneš ten lv2 a hru tak to zkus bez toho, protože managery jako gaia a multiMAN maji tuto funkci v sobě. Ještě máš možnost přeinstalovat CFW(nic se ti nesmaže) nebo Managera, ale jestli si jich zkoušel víc a bylo to stejný tak nwm.

Restart jsem zkoušel ale žádná změna, zkusím reinstall toho CFW... ozvu se

//EDIT: tak přez XMB zase nejde, musím přez recovery

EDIT: Tak jsem přeinstaloval CFW a funguje! Díky :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu