venda3 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 čau, mám ipod 2gen a chtěl bych si tam dát procenta k baterce (mám jb i winterboard) ale žádný theme mi to neudělá jako na iphone 3gs třeba. nevíte o nějakým theme, který by vyřešilo můj problém? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Stáhni si budto, SBSettings z Cydie a tam to najdeš v nastavení, a nebo si nahoď iOS4 ten to má standartně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 nn,v iOS 4 to je myslim,ale jen u novějších zařízení,takže ten SBsettings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Vyřešeno pomoci features, díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 V IOS 4 a vejs to je az u 3GS....u 3G a 2G(ipodu) to nastavis treba kdyz delas JB pres redsnow tak si zaskrtnes battery % a pak to mas normalne v nastaveni menu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venda3
čau, mám ipod 2gen a chtěl bych si tam dát procenta k baterce (mám jb i winterboard) ale žádný theme mi to neudělá jako na iphone 3gs třeba. nevíte o nějakým theme, který by vyřešilo můj problém? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.