Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neupdatovat na dashboard 2.0.13142.0 alebo 2.0.13141.0 !!! Nespusti ziadnu palenku!

Recommended Posts

Odesláno

převzato z diskuze na EG:

"Včera jsem volal na podporu Xbox.cz stím že mi nejde aktualizovat konzole.Kromě toho že jsem se dozvěděl od nich snad jak se jmenuje i moje babička:-D mi bylo řečeno že mám smůlu že mám konzoli v které byla měněna mechanika ale problém je vtom že né v autorizovaném servise ,takže mi proto nejde udělat updat"

takže nejspíše né moc dobrá zpráva pro majitele X s vyměněnou mechanikou.

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
převzato z diskuze na EG:

"Včera jsem volal na podporu Xbox.cz stím že mi nejde aktualizovat konzole.Kromě toho že jsem se dozvěděl od nich snad jak se jmenuje i moje babička:-D mi bylo řečeno že mám smůlu že mám konzoli v které byla měněna mechanika ale problém je vtom že né v autorizovaném servise ,takže mi proto nejde udělat updat"

takže nejspíše né moc dobrá zpráva pro majitele X s vyměněnou mechanikou.

Microsoft is Big Brother, vidí vše.:D

Odesláno
Microsoft is Big Brother, vidí vše.:D

jn, takže po připojení na live a následném updatu mají nejspíše přehled co a jak. no ještě psal, že má za to banán :D nečekaně :D

horší už to ale je s tím, že u majitelů s vyměněnou mechanikou (v neautorizovaném servise) nepůjde udělat update, čili papá nové hry a skončili jsme jasná zpráva :D

no ale pro mě dojeb jak cip :(

Odesláno
jn, takže po připojení na live a následném updatu mají nejspíše přehled co a jak. no ještě psal, že má za to banán :D nečekaně :D

horší už to ale je s tím, že u majitelů s vyměněnou mechanikou (v neautorizovaném servise) nepůjde udělat update, čili papá nové hry a skončili jsme jasná zpráva :D

no ale pro mě dojeb jak cip :(

jak se pozná že je mechanika měněná?....mám xbox z druhé ruky

Odesláno

Status FWs:

- Samsung v1.9 (all versions): IN TESTING

- BenQ v1.9 (all versions): TESTING SOON

- Lite-On v1.9 (74850, 83850v1, 83850v2, 93450): IN PROGRESS

- Slim Lite-On v1.9 (9504): COMPLETED [FYI: NOT released yet]

- Slim Lite-On v2.0 (0225, 0401): IN TESTING

- 0800 Ripping Firmware BenQ v2.0: COMPLETED [FYI: NOT released yet]

- 0800 Ripping Firmware Lite-On v2.0: IN PROGRESS

Odesláno
jak se pozná že je mechanika měněná?....mám xbox z druhé ruky

jako laik to nepoznáš, flasher to možná nějak pozná, ale já neflashuju, takže to nevím, sám bych spoof nepoznal, kdybych o něm nevěděl.

každopádně by mě zajímalo, jak proběhl ten update. předním plno strašáků na fórech a herních magazínech o zničených xboxech, že to a tamto a bla a bla a teď po updatu nic.

sic pár lidí hlásilo chybu E66 po updatu, ale jak se to vyvinulo, nevím.

Odesláno
Status FWs:

- Samsung v1.9 (all versions): IN TESTING

- BenQ v1.9 (all versions): TESTING SOON

- Lite-On v1.9 (74850, 83850v1, 83850v2, 93450): IN PROGRESS

- Slim Lite-On v1.9 (9504): COMPLETED [FYI: NOT released yet]

- Slim Lite-On v2.0 (0225, 0401): IN TESTING

- 0800 Ripping Firmware BenQ v2.0: COMPLETED [FYI: NOT released yet]

- 0800 Ripping Firmware Lite-On v2.0: IN PROGRESS

A HITACHI? Když mam Hitachi, můžu na LIVE a hrát hry online? I hry s ochranou AP 25? Někde jsem četl, že Hitachi zůstane flashlá, ale nevim jak je to tady.

Odesláno

Neni to mozna vhodny psat sem ale: dnes jsem updatoval xko a tudiz mam stejne problem jako vy,nejde mi zadna hra.Potrebuji ale dat zpatky flash co tam byl abych mohl hrat hry bez live(live nepotrebuji)...Jungleflasher mam,lt+ mam stazeny.DVD KEY mam taky.potrebuju nekde navod jak to flashnu nebo aspon jak dam proud do mechaniky.Nemam tomu ty profi veci ale nekdo mi rikal ze to de i bez toho pokud mam DvD key...diky za pomoc.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu