JuRaCZ Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 tak a ted se spusti vlna dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak jo, jsem další z řady blbců co stahovali update a nepřečetl si nejdřív tohle forum.....MAGOR. Tak že otázka (já vím)... Mám arcade poslední verzi, mechanika je tedy benQ, jde s tím něco udělat, aby hry zase jeli? Pokud ano, pak už se nepřipojovat na live? Předem všem moc děkuji za pomoc !----ZOUFALÁ SITUACE--! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 jak už bylo jistě několikrát zmíněno, počkat na novej JungleFlasher a potom flashnout případně ještě čekat na lt+ 2.0 a flashnout to tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 No to je to, jestli budeme čekat na JungleFlasher, jako na flash na Xko slim, pak je to v prd.. zahlídl jsem něco o znovu flešnutí na 1.1, nebo co, jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 No to je to, jestli budeme čekat na JungleFlasher, jako na flash na Xko slim, pak je to v prd.. zahlídl jsem něco o znovu flešnutí na 1.1, nebo co, jak to je? Ano můžeš si to teď nechat flashnout na LT+ 1.1, ale nepojedou ti hry s ochranou AP 2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Na AP2.5 kašlu neměl jsem ho ani teď, stejně je jen pár her, až to nechám flshnout, tak nepřipojovat k internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 pokud už má updatovanej dash a nemá zálohu dvd klíče tak si to flashnout nemůže, na znovyvyčtení je potřeba onen ještě nevydanej jungle flasher a bez klíče zase nejde udělat flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Tak to jsem vpr....:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 takze,pokud to spravne chapu.kdyz mam uz update db. tak my stejne nepomuze flash na lt+1.1 jelikoz nemam ten potrebny dvd key.je to tak spravne,nebo se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 správně, bez klíče to neflashneš a starým JF ho zase z mechaniky ve který je díky novýmu dashi novej stock FW nevyčteč. Pokud máš zálohu klíče tak sež za vodou, jestli ne tak zbejvá jedině čekat až vyjde novej JF kterej ten klíč dovede vyčíst, pak se to dá přeflashnout alespoň na lt+ 1.1 a později (až vyjde) na lt+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 dekuju,mam jeste otazku.ta zaloha klice-kde ji vezmu.to je nekde vepsana u meho flashera?taze my doporucujes pockat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 pokud sis nechával xko flashnout u kanalizátora tak najeď na jeho webovky, někde tam je možnost zadat s/n konzole a vyplivne ti to zálohu klíče. Jestli ti xko flashnovat někdo jinej můžeš mu zkusit napsat ale nevim jestli si to někdo taky skladuje jako kanalizator http://kanalizator.cz/konzole-firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Ano můžeš si to teď nechat flashnout na LT+ 1.1, ale nepojedou ti hry s ochranou AP 2.5 blbost, pojedou, jen se hry musí upravit přes nový ABGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Jedna rána za druhou....zlastý ps one:cry:http://www.servis-konzoli.cz/ tohle asi kanalizátor není, co? To znamená že cca. 50 her znovu vypálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ne, to kanálník není, btw proč 50 her? her s ap2.5 je všeho všudy kolem 8 a ostatní půjdou normálně, navíc myslím že stejně ještě nejsou nový ap 2.5 patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 mam dotaz,teorie.kdyz si necham vymnenit dvd mechaniku za jinou a udelam na ni flash pujde my vse jako driv,mam na mysly pred updatem db.muj flasher dvd key me mechaniky nema.a nevim co mam delat.zoufala situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 mam dotaz,teorie.kdyz si necham vymnenit dvd mechaniku za jinou a udelam na ni flash pujde my vse jako driv,mam na mysly pred updatem db.muj flasher dvd key me mechaniky nema.a nevim co mam delat.zoufala situace. Nejsem sice odborník, ale z toho co jsem pochytil, na přeflešování musíš mít ten zmiňovaný DVD key mechaniky, pokud nemáš, nepůjde ti tam ta nová implantovat..... pokud je tomu jinak tak se omlouvám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polpol123456 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Prosím pomoc spustil jsem hru mortal kombat a ta mi sama update na dashboard 2.0.13142.0 a tet nespustím žadnou hru musím to dat znovu flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Prosím pomoc spustil jsem hru mortal kombat a ta mi sama update na dashboard 2.0.13142.0 a tet nespustím žadnou hru musím to dat znovu flashnout Přečti si posledních pár stránek.... Ano musíš, když to necháš prefleshovat na nynější FW tak ti pojedou hry jako dřív, ale to se moc nedoporučuje, a je lepší počkat na FW LT 2.0 a pak dát Xko flesherovi..... pokud nevíš co s penězma, klidně si ho přeflešuj teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 tak sem updatnul taky , dlouho jsem sem nelez a stah sem to , KUA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 tak sem updatnul taky , dlouho jsem sem nelez a stah sem to , KUA chce to nejprve číst a až poté konat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 mam dotaz,teorie.kdyz si necham vymnenit dvd mechaniku za jinou a udelam na ni flash pujde my vse jako driv,mam na mysly pred updatem db.muj flasher dvd key me mechaniky nema.a nevim co mam delat.zoufala situace. 1. vycitat udaje z mechaniky 2. updatnut 3. opat flashnut (nie je to ziadny problem, netreba mat ani povodne udaje z mechaniky) - po opatovnom flashnuti nespustis iba AP 2.5 hry, nakolko sa zmenil AP 2.5 zaznam ako pisem v 1.vom prispevku. VYMENA MECHANIKY MA ZA NASLEDOK NEKOREKTNY UPDATE! ^-> co je logicke, nakolko zakladna doska ma "v pamati" zapisanu povodnu mechaniku a ak vy vymenite Vasu povodnu mechaniku za inu mechaniku (znacku/fw), tak aktualizacia sa Vam pokusa nahodit upraveny FW povodnej mechaniky do inej znacky/fw mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 dekuju,takze sem v pr.... dvd key nemam.budu muset asi cekat nez vyjde jflasher a pak nasledne flashnout na lt 2.0,potiz je v tom ze nikdo presne nevi kdy to bude.nebo koupit novou konzoli a bechat ji flashnout,coz taky neni dobry napad.jak rikam sem v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Víte co je na tom nejlepší? Když na mě vyskočila hláška o update, tak jsem ho nejdřív nedal a říkal si že se musím podívat na forum, jestli můžu udatovat.Ale byl jsem línej a nechtělo se mi k PC tak jsem dal OK. No a teď jsem KO.....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 1. vycitat udaje z mechaniky- po opatovnom flashnuti nespustis iba AP 2.5 hry, nakolko sa zmenil AP 2.5 zaznam ako pisem v 1.vom prispevku. ale pustíš, po reflashi půjdou i hry s AP25, ale musíš je znova stáhnout a upravit přes nový abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.