Dunky Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Toto je forum plné akorát tak zlodějů. Nemá cenu zde takové věci psát, akorát je tím naštveš a je tu diskuze o h****. Jinak konečně se M$ pochlapil a doufám, že postup z jeho strany bude velice tvrdý. Opravdu kvalita tohoto fóra jde strmě dolů, řeší se tady akorát věci ohledně zlodějiny. Když se ti to nelíbí jak to tu chodí tak tu nepiš nebo nechoď,mě se taky nelíbí spousta věcí a nebrečím tu ..... A takhle je to furt... už jenom kvůli lidem jako jsi ty fórum ,,upadá",věčně serete zbytečné OT,které s daným témat nemají nic společného. A nikdo není na vaše názory zvědavý ohledně pirátství,jaké jsme hovada atd.,né každému maminka platí poctivě každou hru,kterou mu vidí na očích (a abys nepsal,že si peníze vyděláváš,tak prosímtě nepiš,protože mi to je absolutně u řiti jak k nim přicházíš) .... Hold jsou u každého priority někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Měl bych dotaz, pro někoho možná zvláštní... když tam dám dvd, které bude vyžadovat update DB, bude se mě to ptát nebo se to rovnou začne updatovat? Jde mi o to, že mám vypaleny NFS Shift 2, ale nerad bych prisel o flash.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 updatuj, shift 2 tento dash neobsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj zatim to neobsahuje zadna existujici hra ? pokud se nepletu , ani ten dash jeste neni v obehu nebo ano ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 DB sa nedistribuje uz ANI BETATESTEROM a nie este ze by bol oficialny release => samozrejme, ze ho neobsahuje/nevyzaduje ZIADNA HRA! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 DB sa nedistribuje uz ANI BETATESTEROM a nie este ze by bol oficialny release => samozrejme, ze ho neobsahuje/nevyzaduje ZIADNA HRA!M. tak, tak. každopádně by to byla (kdo ví, možná bude) zajímavá ochrana, když vezmu, že halo:reach, cod bo+mw2 a fable 3 jsem musel pálit znova a vypadá, to, že pokud tento dash vyjde, budu muset pálit zase, nebo co já vím, nový flash.. každopádně by to byl od MS excelentní tah, jak otrávit piráty, kdyby museli při každé aktualizaci dashe svoje hry patchovat a přepalovat :D to by si to nejeden pak rozmyslel :D no né? je to jen čistě dohad, netvrdím, že to tak bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 tak, tak. každopádně by to byla (kdo ví, možná bude) zajímavá ochrana, když vezmu, že halo:reach, cod bo+mw2 a fable 3 jsem musel pálit znova a vypadá, to, že pokud tento dash vyjde, budu muset pálit zase, nebo co já vím, nový flash..každopádně by to byl od MS excelentní tah, jak otrávit piráty, kdyby museli při každé aktualizaci dashe svoje hry patchovat a přepalovat :D to by si to nejeden pak rozmyslel :D no né? je to jen čistě dohad, netvrdím, že to tak bude :) Pokud jsi to četl, tak oba dva CODy v tomto dashi neobsahují AP25, tudíš nic znova přepalovat u těchto her a žádná další hra co by se musela patchovat není uveřejněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Pokud jsi to četl, tak oba dva CODy v tomto dashi neobsahují AP25, tudíš nic znova přepalovat u těchto her a žádná další hra co by se musela patchovat není uveřejněna. to byla čistě spekulace, napsal jsem to tam :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 to byla čistě spekulace, napsal jsem to tam :roll: Nevím proč tady píšeš dohady, které jsou špatné, přečti si pořádně co píšou tady:http://www.flashxbox.sk/dashboard-13142/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Nevím proč tady píšeš dohady, které jsou špatné, přečti si pořádně co píšou tady:http://www.flashxbox.sk/dashboard-13142/#clanok a bude se hádat a bude :D ty si očividně nepochopil, co jsem myslel tím, co jsem psal. tak si to prosím přečti ještě jednou. a pokud to i přesto nechápeš, tak se cituju: je to jen čistě dohad, netvrdím, že to tak bude :) to znamená, že BY to jistě BYL zajímavý tah, ALE NETVRDÍM, že to tak bude. kapiš? já opravdu respektuju, že tomu rozumíš, ale nemusíš tady opravovat moje SPEKULACE, čisté fantasmagorie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 a bude se hádat a bude :D ty si očividně nepochopil, co jsem myslel tím, co jsem psal.tak si to prosím přečti ještě jednou. a pokud to i přesto nechápeš, tak se cituju: je to jen čistě dohad, netvrdím, že to tak bude :) to znamená, že BY to jistě BYL zajímavý tah, ALE NETVRDÍM, že to tak bude. kapiš? já opravdu respektuju, že tomu rozumíš, ale nemusíš tady opravovat moje SPEKULACE, čisté fantasmagorie :) Ty jsi to napsal ve stylu, že až vyjde nový dash, že to tak asi možná bude. OK jako dohady to beru a kdyby to takhle nějak MS dělal, tak by to stálo za *********. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icy32 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 mám dotaz, vypálil jsem si crysis 2 a vyžaduje po mě update, je bezpečné ho povolit, nebo mi může zablokovat možnost hrát pálené hry ? díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Je to bezpečné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ty jsi to napsal ve stylu, že až vyjde nový dash, že to tak asi možná bude. OK jako dohady to beru a kdyby to takhle nějak MS dělal, tak by to stálo za *********. jsem rád, že jsme se konečne domluvili ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 To že Microsoft odtajní tuto možnost se nám nezdá velmi taktické, do budoucna si totiž zahrává pokud by se někomu podařilo proniknout do útrob Xbox 360 natolik, že by dokázal tuto možnost zneužít , jednalo by se o jednoduchou modifikaci konzole k přehrávání pirátských kopií například pouze po ETHERNET konektoru. Tak kdyby to někdo rozluštil tak by to byla docela darda.Si dokážu představit že by to šlo flashovat i přes DVD který by mělo upravenou aktualizaci DB a místo novýho MS FW by tam byl upraven FW z flashem ale to už by bylo hodně sci-fi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Na LIVE jsem nebyl asi 3 týdny, ale chtěl bych se zeptat jestli už vyšel ten dash i na LIVE :? ? Jeden kámoš mě informoval, že po updatu už mu nejdou pálené hry. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ještě nevyšel, všechno jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 A pokud i potom nestahnu z livka update 2.0.13150.0, pujdou mi i bez nej stahovat dema a updaty her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 vždycky musíš mít nejnovější update, aby jsi se dostal na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ach jo ach jo, tak doufam ze novej DB nebude prepisovat FW. Jelikoz dneska sem prave poslal moje slimko na flashnuti, tak by me docela nastvalo aby behem te doby vysel novej dash a ja ho musel stahnout a nasledne znovu posilat xko na flash :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ach jo ach jo, tak doufam ze novej DB nebude prepisovat FW. Jelikoz dneska sem prave poslal moje slimko na flashnuti, tak by me docela nastvalo aby behem te doby vysel novej dash a ja ho musel stahnout a nasledne znovu posilat xko na flash :( Vypada to, ze novej DB opravdu bude prepisovat fw...Tady je to popsano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Tak to vypada ze si asi vytvorim offline profil a zatim na livko nepolezu nez se to nejak uklidni. Nestoji mi to za to to zase nechavat znovu flashovat. Update her tam nahodim z flashky, jen me mrzi ty dema :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 včera sem si stáhl DLC do Mafie a chce to update jak čtu tak asi můžu...ale ještě dotaz nevímm jak to mám přesně spustit....asi musím mít na HDD základ Mafiu ne?? Nebo jinak nevím proč mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 včera sem si stáhl DLC do Mafie a chce to update jak čtu tak asi můžu...ale ještě dotaz nevímm jak to mám přesně spustit....asi musím mít na HDD základ Mafiu ne?? Nebo jinak nevím proč mi to nejde... Update MAFIE je v podstatě nainstalování DLC na HDD . Potom můžeš mít i hru na HDD , ale DVD s hrou musíš mít stejně v mechanice na ověření . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Vydanie je oficialne naplanovane od 19.05.2011 do 30.05.2011 v 6 vlnach . Zdroj: http://www.joystiq.com/2011/05/09/source-xbox-360-spring-2011-update-launches-may-19-adds-paypal/ DB by sa mal spravat ako je popisane tu: http://www.flashxbox.sk/dashboard-13142-dashboard-13150-dashboard-13152/#clanok Spravali sa tak vsetky predosle BETA verzie => pravdepodobne sa podobne bude spravat aj tato oficialna verzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.