mojda Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Hele a umí LT 1.91 Wave13? Bodycount ho má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Ano flash LT 1.91 umí wave 13 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak jsem updatoval na DB 2.0.13599.0 a hry mi běží až na hry co mají AP 2.5... Musím je znova projet přes abgx nebo jak? [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak jsem updatoval na DB 2.0.13599.0 a hry mi běží až na hry co mají AP 2.5... Musím je znova projet přes abgx nebo jak? Ano musíš je znovu projet v ABGX, ale opravdu nevím zda už na ten DB pro ty hry s AP25 vyšli patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Hele tak nový Driver má už tu XGD3 ochranu a zatím je to pro JTAG konzole. Takže to znamená, že to bude vyžadovat LT 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Hele tak nový Driver má už tu XGD3 ochranu a zatím je to pro JTAG konzole. Takže to znamená, že to bude vyžadovat LT 2.0? Už se tady toho napsalo dost, ale proč ne, zopakuju to. XGD3 hlavně není ochrana, je to nový formát ukládání dat na DVD. Originální hru spustíš s firmwarem LT+ 1.9, pro spuštění zálohy bude potřeba LT+ 2.0 a program, který to dokáže vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Už se tady toho napsalo dost, ale proč ne, zopakuju to. XGD3 hlavně není ochrana, je to nový formát ukládání dat na DVD. Originální hru spustíš s firmwarem LT+ 1.9, pro spuštění zálohy bude potřeba LT+ 2.0 a program, který to dokáže vypálit. Aha díky a nevíš kdy ten LT 2.0 bude? A jestli to má ještě nějaká hra?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Aha díky a nevíš kdy ten LT 2.0 bude? A jestli to má ještě nějaká hra?. Nejspíš ted uz vsechny hry to budou mít,sleduj http://c4evaspeaks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Já už na to kašlu. Dal jsem si udělat nový flash LT+1.91 s tím že bude na chvíli klid a zahraju si GOW 3. A neni :( A kupovat originálky za 1300 se mi nechce. Si asi koupim PS3 a budu pirátit na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Jako já mam taky LT 1.91 nově. A jestli to ted bude mít každá hra tak to mě ale už neba, furt měnit. Ceny nejsou tak hrozný, MS hry dokonce hodně levný, protože to MS dotuje, ale zase nevíš jestli tě bude bavit a když neni demo, musíš to risknout a dávat prachy za každou hru, kterou chceš. No já uvidim jak se to vyvine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Jinak tady je téma na XGD3 http://console-forum.net/tema/128541-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, momentálně mám flash LT+ v1.9 a DB 2.0.13146 a když bych chtěl teď udělat update na DB 2.0.13599.0, tak smaže se mi flash nebo ne ?... Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ne nesmaže, LT+ 1.9 se tváří jako originální FW a update DB ho nesmaže. Ani by neměl nijak zjistit, že je konzole flashnutá a kvůli tomu konzoli označit pro BAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, momentálně mám flash LT+ v1.9 a DB 2.0.13146 a když bych chtěl teď udělat update na DB 2.0.13599.0, tak smaže se mi flash nebo ne ?... Předem díky za odpověď Záleží, jestli máš SLIM nebo původní xbox. U původního se nesmaže, u slimu myslím že jo a ještě ti to zamkne mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Presne ako pises, zmeny FW v mechanikach pri prechode na 13599 z 13146 som taktiez spisal na mojom webe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ano pravda, záleží na mechanice, ovlivní to pouze mechaniku Lite-on DG-16D4S 9504 -> na FW 0272 a mechanika se uzamkne, tedy to jsem vyčetl ze Sleepyho webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik1468622268 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 ahoj panove jsem s toho uz fakt jelen,mam flash LT+1,9 a dash 12neco,kdyz udelam update na novy dash prijdu o flash?dik Tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Pokud máš xbox 360 originál, ne slim, tak ti to nic neudělá. Jestliže hraješ hry s AP25 ochranou, tak je budeš muset znovu zkontrolovat v ABGX a vypálit. Zkus se podívat sem, snad ti to pomůže objasnit http://www.flashxbox.sk/dashboard-13599-xbl-live-lock-spi-9504-0272/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik1468622268 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 ano mam tu origo konzoli ele mam v ni uz menenou mechaniku,ale porad nejsen o nic moudrejsi,nekde se doctu ze musim znovu udelat flash a nekde zase ze se nic nestane, jsem uz starsi pan tak se v tom trochu motam dik Tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jak můžeš mít flash LT 1.9 a nemít updatovaný DB na nejnovější? Toho flashera bych vykastroval. Hrozí tu totiž možná flag konzole, flasher ti při flashi měl nejprve nahodit origo fw mechaniky, poté ti měl updatovat DB a poté až nahodit LT 1.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Ked nemas povodnu mechaniku, tak nove DB sa Ti nepodari nahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 BTW. je to určitě nesmysl, ale napadlo mě, že kdybych patchnul wave NHL 12 na nižší myslíte, že by mi na LT+.1.1 jelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 NHL 12 prý nemá být XGD3, ale jestli bude, tak to nijak "nepatchneš". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 NHL 12 prý nemá být XGD3, ale jestli bude, tak to nijak "nepatchneš". Právě že není (už vyšel release). Ale nevím jestli to mám stáhnout, když ani nevím zda mi to pojede :). A myslíš že bych patch z wave 12 na nižší pomůže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 aha, tak třeba se objeví verze v XGD2, jako se teď stalo u Dead Island. Patch rozhodně nepomůže, je to filesystem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.