saza Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Kdy se spouští update ? Dnesja mi nechtěně rano pustil bracha xbox a nic se nestahovalo ? V kolik hodi se to ma stahovat ? bude se to stahovat automaticky nebo to budu moci zrušit ? můžeš to zrušit ale nedostaneš se na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 podle vseho kolem 12 naseho casu :) Odkud mas tak presne info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 no tak co mam dělat potom mam zapinat xbox ? a jak si to zjistil že v 12 h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Je to napsane na nastence :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Uz to probehlo a updatoval nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Já se připojil a žádnej update to po mně nechtělo =D asi bude chtít, až pustim nějakou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 zatim zadnej update neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 a kdy bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Neni update, zatim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Neni upddate ! Je fakt, ze na oficialnich strankach ani slovo...odkud to vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Presne tak ale maji cas do 30 teho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Presne tak ale maji cas do 30 teho :) Je fakt, ze update budou asi poustet do jednotlivych regionu postupne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 presne tak my si jeste pockame ale ja se uz pojistil poridil sem novou konzoli slim:-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 A když se pak ten update stáhne, budou se muset nechat reflashnout mechaniky? Já mam Hitachi a někde jsem četl, že ta se nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Mam US Live a nějakej update to už po mě chtělo, ale já zatím budu offline, dokud nebude nějaké info, nechci totiž nechat znova přeflashovat mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Mam US Live a nějakej update to už po mě chtělo, ale já zatím budu offline, dokud nebude nějaké info, nechci totiž nechat znova přeflashovat mechaniku budeš muset tak či tak na tohle žádný ''patcher'' nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Dneska vysel update pro cz live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 budeš muset tak či tak na tohle žádný ''patcher'' nebude Jo jo, budu muset počkat na ten new FW, který se prý už testuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
transporter66 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Kamos mi tet volal že updatnul dash a nejdou mu palenky, vubec nic. Ma slim z tech co nedavno sli flashnout podle data. Chudak, nevedel to ze sa to chysta. Originalky mu jedou, takze podle toho jak se cekalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Nevim nevim mam uk ucet a zatim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
transporter66 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Nevim nevim mam uk ucet a zatim nic Kámos ma US ucet a je to asi hodka co to nainstaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 mam uk ne us............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
transporter66 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 sorry prehled jsem, napraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Já tam zatim pořád nic nemam - mam CZ live - když se připojim, tak ten update se aplikuje sám nebo tam musim něco odsouhlasit nejdřív? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Já tam zatim pořád nic nemam - mam CZ live - když se připojim, tak ten update se aplikuje sám nebo tam musim něco odsouhlasit nejdřív? ... Taky mám CZ a taky ještě nic. Vesele hraju multiplayer Crysis 2. Update musíš odsouhlasit, až bude, takže bez obav, nestáhne se za tvými zády :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.