Grolldir Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 milosek je v tom asi nevině, on chtěl dát informaci z dnešního rána že update ještě není, nebyla to otázka. Tak jsem to pochopil tedy já. Podle mě jsi romiku přehnaně reagoval, ale mohl jsi si to vyložit jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 ano presne tak diky Grolldir spatne jsem to napsal ale jsou tu lidi ktery vzdy cekaj nato aby se mohli dotebe bezduvodne nas......t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 asi se ale všichni shodneme, že je to informace k ničemu, když ten, koho se to týká, to zjistí sám, ve chvíli, kdy zapne xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 nesouhlasim jsem rád když sem někdo napíše dnes žádnej update !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 nesouhlasim jsem rád když sem někdo napíše dnes žádnej update !! Taková informace ale rychle stárne. Není zaručený, že 5 minut po tom, co to sem někdo napíše, se ten update neobjeví. Nedá se říct "dneska žádnej update". Takže zapnout si xbox je pořád to nejrozumější, co může člověk udělat, aby si to ověřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllStarz Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 je to individuální, já ten update měl už před 2ma dnama, tedy 19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 a muzu se jen zeptat jaky mas ucet diky us,uk,eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllStarz Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 mám us účet, ale jsem hlupák neměl jsem to stahovat, ted musím zbytečně čekat na novej jf abych si flashnul konzoli, nedokážu vyčíst ten změněnej dvd key :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 hmm tak to je parada to te lituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tuvok Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Nebude i každý další update dashboardu přepisovat FW mechaniky? Pokud bych dejme tomu za půl roku koupil konzoli, která ležela někde rok na skladě a nebo se nepřipojoval dlouhou dobu na LIVE, tak bych pak stahoval už zase novější dashboard než je tento a pokud by nepřepsal FW mechaniky, tak by mi nejely žádné z těch XGD3 her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L/--Z/--R0 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 To je dobrý postřeh. Spíš si myslím, že ne protože a) update FW mechaniky je netriviální záležitost, je poměrně velké riziko že se něco *****, b) FW je uložen v ROM, která má omezené možnosti přepsání (uvádí se sice "až 1000 zápisů", ale může se klidně znefunkčnit už po 100), c) čím více bude Dashů, které budou přepisovat FW, tak tím je větší riziko, že pomocí reverse-engineeringu hackeři přijdou na to, jakým způsobem se takový update dělá (což by pochopitelně značně ulehčilo instalace custom FW. Takže asi ne, ale je fakt, že třeba každé dva měsíce nový Dash s novým FW by pocuchalo vlasy hodně pirátům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Nebude i každý další update dashboardu přepisovat FW mechaniky? Pokud bych dejme tomu za půl roku koupil konzoli, která ležela někde rok na skladě a nebo se nepřipojoval dlouhou dobu na LIVE, tak bych pak stahoval už zase novější dashboard než je tento a pokud by nepřepsal FW mechaniky, tak by mi nejely žádné z těch XGD3 her. Když si updatuješ dashboard, tak by to mělo fungovat tak, že se porovná verze dashboardu, který máš v mechanice a nejnovější verze, která je k dispozici a potom je ti na konzoli posláno jen to, co potřebuješ. Není to tak, že každý update by v sobě měl všechny předchozí updaty (to by ta velikost šplhala docela rychle nahoru), ale dostaneš jen ty updaty, který potřebuješ, aby jsi měl nejaktuálnější verzi. A těch updatů ti klidně můžou poslat v jednou updatovacím procesu třeba 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Mel bych dotaz: kam se dashoard ukládá? Do mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Mel bych dotaz: kam se dashoard ukládá? Do mechaniky? Na čip na základní desce xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Dashboard je uložen v NAND paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Dashboard je uložen v NAND paměti. NAND je akorát typ paměti, který je jak v mechanice x-boxu (pro uložení firmwaru), tak na základní desce (pro dashboard), tak třeba i v paměťových kartách, USB flashkách atd... :) je to typ paměti, která jde pomocí elektrického signálu smazat i zapisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 NAND je akorát typ paměti, který je jak v mechanice x-boxu (pro uložení firmwaru), tak na základní desce (pro dashboard), tak třeba i v paměťových kartách, USB flashkách atd... :)je to typ paměti, která jde pomocí elektrického signálu smazat i zapisovat no to je sice fajn, ale on se ptal kde je uložen dashboard :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tuvok Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 no to je sice fajn, ale on se ptal kde je uložen dashboard :) A na to taky Dlaha ještě předtím odpověděl :P Avataři a jejich oblečení se zase ukládá u těch, co nemají ještě tu integrovanou 256 či 512 MB paměť, na disk nebo flashku. Aspoň mě to zabralo paměťovku celou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Vím že je to asi blby ale jen pro orientaci když pudu na live s Lt+ 1.1 nejsem v nebezpečí jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 jses.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 diky moc dostal sem prave GoW 3 beta key tak to du skusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 aha jsem tak nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 streety: až se tě Xbox zeptá na update dashboardu, tak neupdatuj. Jinak, jestli kontroluješ svědomitě hry v abgx a nejlíp patchuješ na SSv2, tak by jsi měl být s LT+ 1.1 v bezpečí (dokud neupdatneš ten nový dashboard). Úplně jistě to nikdo říct nemůže, ale tvůrci firmwaru ho testují, kontrolují všechny vazby, které vyvolává a snaží se, aby se choval co nejvíc jako původní firmware. Takže momentálně by problém být neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ok díky :) Hry kontroluju vetšinou i 2x :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 A je tu někdo kdo je na CZ live a chodi na live stale bez problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.