streety Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 jo a xbox mam Arcade jasper jestli to něco změni ale ta beta se musí stahnout takže se bojím aby se s tim nestahl i ten update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já mám CZ a žádný update mi to nenabídlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já mam US Live a už od 19.5 nejsem na Live protože mam LT 1.1, čekám na ten new LT 2.0 takže updatnu pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veenaa Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 mám v tom trochu guláš mohl by mi někdo potvrdit/vyvráti to co sem zatim myslim že sem pochopil?...a) update DB způsobí ,,stock" firmware mechaniky - přídu o flash tomu rozumim b) update DB je už ten update co ,,naučí" mechaniky číst ty DVD s tou rozšířenou kapacitou? c) chystaný flash LT 2.0 bude tyto disky umět přehrát? d) tudíž z toho plyne, že když mám flash LT a měl sem v plánu flash na novější je nejlepší řešení ho zatím nechat a až vyjde 2.0 udělat update a poté flashnout teda na 2.0? e) případně uniká mi jiné úskalí? dík předem za odpověď(i) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 a) ano b) ano c) ano d) ano e) ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Kdy vyjde LT 2.0 ? ccA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Kdy vyjde LT 2.0 ? ccA ? až ho řádně otestujou a doladí.. zatím ještě ani celkově neproběhl update na nový dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 co když updatnu a pak si to znova flashnu na novej firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 co když updatnu a pak si to znova flashnu na novej firmware ? tak ti pojedou všechny hry, až na ty s AP2.5, ale rozhodně s tím nelez na live. Nejlepší řešení je pořád počkat až vyjde LT 2.0 a potom až updatovat navíc, když to zatím žádný hry nepotřebují, tak proč updatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 mě to oficiálně když se napojím na live řádný nový dasch nenabízí, vám ano?mám xbox slim bez flashe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 ten dash se updatuje postupně do 30.5 by to měli mit všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Caute,mam cz live a uz me to ten update nabizi.odmitam vyberem no.tak a mam po multaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Caute,mam cz live a uz me to ten update nabizi.odmitam vyberem no.tak a mam po multaku. Taky mám CZ a pořád nic, jde to holt postupně. Ale už se celkem i těším, až mi ho to nabídne a nebudu moct hrát mulťák, konečně se dostanu k singleplayerovým hrám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milousek73 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 tak dnes update,český účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 počkat takže když updatnu a nebudu znova flashovat tak nespustim hry s ap 2.5 nebo nepustim vubec zadnou zalohu a budu muset udelat flash znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 počkat takže když updatnu a nebudu znova flashovat tak nespustim hry s ap 2.5 nebo nepustim vubec zadnou zalohu a budu muset udelat flash znova Ta druhá varianta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 budeš muset udělat flash znova (potřebuješ key), pakliže to má být hned, půjde tam LT+ 1.1 (nepůjdou ti AP25 hry - musíš je projet přes abgx), toto bude řešit až LT 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Takže :D Mám dotaz... Mám fw 1,6 dashboard 2.0.12625.0 co mám dělat?čekat a až bude 2,0 tak stáhnout nový dash a nechát přeflashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Tak to bude asi nejlepší, nemá cenu teďka updatovat a nechávat to dávat na LT+ 1.1, akorát bys za to dal cash teď a až bude novej FW tak znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Jsou tu navody na reFlash ... Udělej si doma sám , že bych si to doma až výjde 2.0 udělal ... ale nemam klíč od mechaniky vadí to při updatu FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Jsou tu navody na reFlash ... Udělej si doma sám , že bych si to doma až výjde 2.0 udělal ... ale nemam klíč od mechaniky vadí to při updatu FW ani ne, jen ho musíš vyčíst :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 ani ne, jen ho musíš vyčíst :) (před updatem) hojsa, takže až půjdu k tobě pro LT 2.0, nemám mít teda updatnutý dash na custom stock? nemám totiž zazálohovaný klíč. přindu teda k tobě na reflash se stávajícím dashem .....625 a ty huš klíč vyčteš, pak updatneš dash a pak provedeš refl.? abych to nepotento, víš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 tak se mi prave provedl update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Zdar all,potřebuju poradit.dneska sem s kámošem pařil na livku Gears 2,vše v poho.pak to po mě chtělo update db.stahnul a od té doby my nejde žádná hra jan origošky.chci se zeptat?měl sem zatím ten novej flash,když to nechám zase znovu flashnout na ten samej co sem tam měl před tín updatem,půjde my zae vše jako předtím.nebo,jak byste to řešila Vy??děkuji za připadné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Zdar all,potřebuju poradit.dneska sem s kámošem pařil na livku Gears 2,vše v poho.pak to po mě chtělo update db.stahnul a od té doby my nejde žádná hra jan origošky.chci se zeptat?měl sem zatím ten novej flash,když to nechám zase znovu flashnout na ten samej co sem tam měl před tín updatem,půjde my zae vše jako předtím.nebo,jak byste to řešila Vy??děkuji za připadné odpovědi. Přečti si poslední tři strany tohoto topicu a zjistíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.