snake33 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ahoj všem, poraďte mi prosím jak mám savy na jednom profilu dostat do profilu jiného.. Jde to vůbec? Předem děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ahoj všem, poraďte mi prosím jak mám savy na jednom profilu dostat do profilu jiného..Jde to vůbec? Předem děkuji za pomoc Jestli je to na stejné konzoli , tak to jde naprosto bez problémů – mám to odzkoušené . Když to budeš měnit na HDD , tak k tomu potřebuješ TRANSFER KIT a program xport360 . Když budeš mít savy na flešce , tak program USBXTAFGUI_v44 . Dále potřebuješ program MODIO . Postup výměny savu pomocí flešky : Na flešku nakopíruješ savy hry obou profilů . Pokud u jednoho profilu save nemáš , tak si musíš hru spustit aby se ti save vytvořil . Spustit USBXTAFGUI_v44 : FILE – OPEN FIRST USB DRIVE – DATA PARTITION – CONTENT – PROFIL ( začíná na písmeno E ) – HRA ( jako číslo ) – a složku 00000001 přetáhnutím zkopírovat na plochu Spustit program MODIO : FILE – OPEN – PLOCHA – 00000001 – SAVE ID profilu smazat a napsat ID nového profilu - kliknout na Rehash and Design Když složka 00000001 obsahuje více položek , tak se musí změnit ID profilu u všech položek . Znova otevřeme USBXTAFGUI_v44 : U druhého profilu složku 00000001 smažeme a přetáhnutím změněnou složku z plochy nakopírujeme do druhého profilu Save z profilu č.1 bude naprosto bez problému fungovat v profilu č. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 myslim že to de,v console nastavení,data a tam máš savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Děkuji, toro pudu to zkusit přes tu flasku. Snad se to povede, dám pak vědět.. EDIT: Je to přesně kvůli TDU 2 :D -------------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT2:DĚKUJI POVEDLO SE HNED NA PRVNÍ POKUS - SUPER NÁVOD DĚKUJI -------------------------------------------------------------------------------------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kraldys Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Prosimtě mužu ty savy přesunout do profilu, na kterym mam Live? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Musím mít flashly Xko?? G body se ale nepřevedou, nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocky75 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Zkoušel jste tento postup, ale nejde mi to. Mám v novým xku corrupted profile (ze starýho xka) a k němu spoustu savů. Vytvořil jsem si nový profil, jenže když sem pod ním přihlášen tak mi xko nedovolí save přiřazený k corrupted profile nikam kopírovat ani přesunout a hlásí, že musím být přihlášen k profilu ke kterýmu se save vztahuje, resp. že tuto oprace nelze mezi profily provádět, jenže na původní (corrupted) profile se přiohlásit nelze, xko ho ani nevidí. Nevíte co dál, jde mi o savy. Na live jsem nikdy nebyl, starý xko už nemám. Ty savy a profil mi stáhl na flashku člověk co mi dělal RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mlok Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Mám přesně stejný problém, původní profil ztracen a na hdd zůstaly game saves, které bych potřeboval dostat do nového profilu. Nenašel by se nějaký moudrý rádce? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Šlo to udělat přes program, teď si nevybavím název, v minulosti jsem to dělal, ale na to potřebuješ původní profil aby mohl zkopírovat ID z toho profilu, jinak si myslím, že jsi bez šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mlok Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Zřejmě máš na mysli Modio... bohužel původní profil nemám (poškození HW), zůstaly mi jen sejvy/skóre (čeština je někdy fakt problém:)) her a tak hledám jestli neexistuje způsob, jak je spojit s nově vytvořeným profilem. Nebo jestli se nedá vyčíst ID profilu po přihlášení k xbox účtu na webu, kam byl původní profil připojený ještě před RGH úpravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Když máš ten profil online tak si ho stáhni ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mlok Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 To jde když mám RGH? Mám za to, že s RGH se na xbox live nedostanu. Omlouvám se za neznalost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem, poraďte mi prosím jak mám savy na jednom profilu dostat do profilu jiného..
Jde to vůbec?
Předem děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.