VasekDrtikol Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Caw lidi, mam takový giga problém, na svém PSP jsem si před nedávnem pustil hru a zamrzla, pak se psp vyplo, psp opět spustim a spustim na něm CFW. Ale v tu chvíli si chci hru pustit znovu a ejha:ziped:! Hra tam vůbec není, a nejsou tam ani další 2 které jsem dam kopíroval s hrou. Tak tedy je tam znovu nakopíruju. Pak hru kterou jsem chtěl spustit ale nebyla tam spustim a ona funguje jak má, bohužel savy byli ztraceny tak začnu novou hru, po chvíli nudy jsem se rozhodl hru vypnout, vypínam ji a najednou v menu nevidím mermory stick, zkoušel jsem ji vystrčit a pak ji tam strčit, formátovat NIC nefunguje. Paměťovka je prostě mrtvá. Děkuju za každou pomoc PS: jeste nez jsem tam tu záhadně zmizelou hru nakopíroval kouknul jsem se do savů, tam je soubor kterej má 11gb WTF? Mám PSP 3004 CFW 6.35 PRO-B3 NexusVValker:ziped::ziped::ziped::ziped::ziped::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Nejspíš máš fake kartu, co to je za značku a kolikátka to je GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekDrtikol Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ja mam 16gb od game card. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Sony ? Fake karty jsou na hovénko teda krom adaptérů na Micro SD karty atp. Já používám adaptér na karty z mobilu-zasunu do dvou slotů, naformátuju a může začít nerušená docela rychlá zábava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.